31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlerde adaylıkları kesinleşen başkan adayları hemen kolları sıvayarak işe koyuldu. Adaylıkları açıklanmayan isimler ise heyecanla bekliyor.

Bunlardan biri de Kilimli İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek aday adaylığı başvurusu yaparak Genel Merkez tarafından da adaylığı açıklanan Maden Mühendisi Erol Sarıal çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sabah erken saatlerden itibaren yollara koyulan CHP adayı Erol Sarıal, Kilimli’de tüm mahalleleri dolaşarak vatandaşların kapısını çalarak onların gönlüne girmeyi sağlıyor ve oylarına talip olduğunu belirtiyor.

Milletvekili Muammer Avcı’dan Zonguldak'a Müjde! Büyük Artış! Milletvekili Muammer Avcı’dan Zonguldak'a Müjde! Büyük Artış!

Vatandaşlara başkan olduğu taktirde yapacağı icraatları ve projelerini anlatan Sarıal, 2019’da kaybettikleri seçimi bu defa CHP’ye kazandıracaklarını ifade ederek seçim yasaklarına kadar bu çalışmaların devam edeceğinin altını çiziyor.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, rahmetli Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in söylemiş olduğu meşhur bir sözü aklımıza geldi. “Yollar yürümekle aşınmaz” diyerek çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz. Haber-Yorum: Mustafa Emen

Editör: İrem Karagöz