Deniz Yavuzyılmaz, Millet İttifakı'na bağlı parti yetkilileri ve üyeleriyle Gazipaşa caddesinde esnaflara ziyaret gerçekleştirdi.

Üniversite Caddesinde yangın! Ekipler sevk edildi Üniversite Caddesinde yangın! Ekipler sevk edildi

Yavuzyılmaz, gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

MİLLET İTTİFAKI BİLEŞENLERİ İLE BİRLİKTEYİZ!

Deniz Yavuzyılmaz; "Dün Kozlu’da madencilerle birlikteydik, ayrıca esnafımızıda ziyaret ettik. Bugün de Türkiye Taşkömürü Kurumu Üzülmez müessesesinde madencilerimiz memurlarımız ve mühendislerimizle bir araya geldik. Sabah saat 5:00’te kalkıyoruz ve seçim maratonuna başlıyoruz, önce madencilerimiz diyoruz ve arkasından esnafımız ile bir araya geliyoruz. Şu anda Gazipaşa caddesinde hep birlikteyiz. Burada çok içten,yürekten, kalpten ve iktidara susamış millet ittifakının bileşenleri ile birlikteyiz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yanında DEVA Partisi var, Gelecek Partisi var, Demokrat Parti var ve Saadet Partisi var. Şu an sahada çalışıyoruz.

5000 İŞÇİ ALACAĞIZ

Deniz Yavuzyılmaz; ''İnsanlarımız bayram öncesi biraz buruklar çünkü ekonomik sıkıntının altında eziliyorlar. Bu memnuniyetsizliği ve burukluğu ortadan kaldırmak için, etiket fiyatlarını yarıya indirmek gerekiyor, ekonomiyi ehline vermek gerekiyor, o nedenle iktidara talibiz ve 20 yıllık tahribatında artık son aşamasındayız. Yeni bir baharı millet ittifakıyla Zonguldak’a getirmek istiyoruz. Aynı zamanda Türkiye Taşkömürü Kurumu’na 5000 kademeli işçi alacağız. Bununda çalışmalarını, hesaplamalarını ve planlamalarını hepsini yaptık. Önümüzdeki süreçte Zonguldak’taki madenlerde istihdamı artırıp daha rahmet ve huzurun egemen olduğu bir Zonguldak’ı hep beraber inşa edeceğiz."

Editör: Emre Sürücü