Zonguldak’ın önemli alışveriş merkezlerinden biri olan WestaLife AVM, 7 yıl süren faaliyetlerinin ardından kapanma kararı aldı.

Ekonomik zorluklar ve müşteri sayısındaki azalma nedeniyle AVM’de bulunan dükkanların ve iş yerlerinin büyük bir kısmı kapanmış durumda. Eylül ayında tamamen kapanacak olan WestaLife AVM’nin geleceği ve yerine ne yapılacağı konusunda belirsizlik sürüyor.

ŞOK İDDİA!

WestaLife AVM'de Kapanış Öncesi Skandal! Yok artık! başlıklı haberimize gelen iddialı yorum şok etkisi verdi.

Zonguldak Tüketici Derneği’nden Uyarı! Kredi Kartı Komisyon Uygulaması Yasal Değil! Zonguldak Tüketici Derneği’nden Uyarı! Kredi Kartı Komisyon Uygulaması Yasal Değil!

Westalife Avm'nin tuvalet giderleriyle ilgili ciddi bir sorun yaşandığı iddia ediliyor.

AVM'nin eksi 3. katında ve kabul bölgelerinde bulunan kafeslerde, tüm tuvalet atıklarının biriktiği ve işçilerin bu atıkları kürekle siyah çöp poşetlerine doldurup konteynırlara attığı öne sürülüyor. Bu durumun hem işçilerin hem de vatandaşların sağlığını tehdit ettiği belirtiliyor.

2018 yılında konu hakkında ihbarda bulunan bir kişi, bu sorunun o zamandan beri devam ettiğini ve herhangi bir çözüm üretilmediğini belirtiyor. Yetkililerin sorunu çözmek için adım atıp atmayacağı ise merak konusu.

Haberimize gelen çarpıcı yorum şu şekilde;

"Olan yıllardır işçiye oldu koskaca AVM nin tuvalet gideri olmazmı?AVM nin eksi 3 katında ve *** kabul bölgesinde bulunan kafesler var AVM nin tüm vc giderleri bu kafeslerde birikiyor ve işçiler bu kafesteki insan dışkılarını kürek ile siyah çöp posetine doldurup konteynira atılıyor.Hem işçi hemde vatandaşların sağlığı yıllarca tehdit edildi.Ben bu konuyu 2018 yılında da yazdım ihbar ettim fakat hiç bir sonuç alınamadı.Sonuc olarak Avm kapanıyor inşallah bundan sonraki süreçte bu eksiklik giderilir."

Yorumun geldiği haber;

WestaLife AVM'de Kapanış Öncesi Skandal! Yok artık! WestaLife AVM'de Kapanış Öncesi Skandal! Yok artık!

Editör: İrem Karagöz