Bu nasıl iş? Bu nasıl iş?

WestaLife AVM 7 Yılın Ardından Kapanıyor

Zonguldak’ın önemli alışveriş merkezlerinden biri olan WestaLife AVM, 7 yıl süren faaliyetlerinin ardından kapanma kararı aldı. Ekonomik zorluklar ve müşteri sayısındaki azalma nedeniyle AVM’de bulunan dükkanların ve iş yerlerinin büyük bir kısmı kapanmış durumda.

Kapanma Kararı ve Sebepleri

Eylül ayında tamamen kapanacak olan WestaLife AVM’nin geleceği ve yerine ne yapılacağı konusunda belirsizlik sürüyor. Ekonomik zorluklar ve azalan müşteri sayısı, alışveriş merkezinin kapanma kararında etkili oldu. Birçok dükkan ve iş yeri, bu nedenlerle faaliyetlerini sonlandırmak zorunda kaldı.

Vatandaşların Şikayetleri

Whatsapp ihbar hattımıza yazan vatandaşlar, WestaLife AVM’de hiçbir klimanın çalışmadığını ve AVM’nin içerisinden yoğun derecede lağım kokusu geldiğini belirtti. Vatandaşlar, "Bu kadar da olmaz, zaten bütün mağazalar kapandı. Kalan mağazalara da yoğun koku ve sıcaktan bakamıyoruz. Ne olacaksa olsun artık. Ne kokudan duruluyor ne de sıcaktan. Burada çalışanlara yazık değil mi? Hiç mi yetkili yok burada, kimse neden ilgilenmiyor. En azından klimalar çalışsın" ifadelerini kullandı. Ayrıca çektikleri videoda da AVM'nin boşaldığı görünüyor.

TIKLA İZLE

Editör: İrem Karagöz