Zonguldak’ta “Sevgi dili” sloganıyla göreve başlayan Vali Mustafa Tutulmaz, ilk günden itibaren şehrin gelişmesi ve kalkınması için gece gündüz çalışmalarına ağırlık vererek görev aşkıyla elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyor.

Tecrübeli, bilgili, donanımlı bir Vali olan Tutulmaz il genelinde olduğu gibi ilçelerin de sorunlarına çözüm bulmaya özen gösteriyor. Gelmiş geçmiş en istikrarlı bir Bürokrat olarak Zonguldak halkının da taktirini kazanıyor.

Erdemir Genel Müdürü'nden Özel Endüstri Bölgesi sorusuna ilginç cevap! Erdemir Genel Müdürü'nden Özel Endüstri Bölgesi sorusuna ilginç cevap!

İşlerine gelmeyen bazı kesimlerce eleştirilen Vali Tutulmaz bütün bunlara aldırış etmeden ilin sorumlusu olarak gereken neyse onu yerine getiriyor. Zonguldak için yaptığı güzel çalışmalar saymakla bitmiyor. Kim ne düşünürse düşünsün Sayın Valimiz Zonguldak adına bir şanstır ve uzun süre burada kalması isteniyor.

Mübarek ramazan ayında da aynı şevkle çalışan Vali Mustafa Tutulmaz geçtiğimiz hafta Alaplı İlçesine giderek burada faaliyette bulunan Alaplı Organize Sanayiindeki Anka MetalEreğli TelKuzey Tek,  Dermo Grup fabrikalarını gezdi, üretimleri konusunda bilgi alarak ülke ekonomisine sağladıkları katma değerden ötürü tebrik etti ve bol kazançlar diledi.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, söylenecek tek söz “Vali Tutulmaz her yerde” diyerek Sayın Valimize bu yoğun tempoda kolaylıklar diliyoruz. Haber-Yorum: Mustafa Emen.

Editör: İrem Karagöz