Zonguldak AK Parti Milletvekili olarak 3 döneme takılan ağabey Polat Türkmen ile birlikte 14 Mayıs seçimlerinde aday olacağı beklentisi olan Hamdi Uçar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından listeye alınmazken bir diğer arkadaşları olan Vadi Bölgesinin adayı Ahmet Çolakoğlu listede 3.sırada yer almayı başardı.

Kozlu'da Dehşet Anlar! Takla Atan Araç Bariyerlere Çarptı! Kozlu'da Dehşet Anlar! Takla Atan Araç Bariyerlere Çarptı!

AK Parti’nin aday listesi Zonguldak’ta diğerlerine göre daha avantajlı olarak değerlendirilirken Çaycuma’da Elcab Kablo Fabrikası bulunan ve son aylarda yaptığı olumlu çalışmalar ve davranışlarla halkın taktirini toplayan iş insanı Nejdet Tıskaoğlu’nun 4. Sıradan listede yer almasına  AK Parti 3 olan Vekil sayısını 4 yapmak için yoğun bir çalışma temposu içinde seçime hazırlanıyor.

14 Mayıs’a çok az bir zaman kaldı. Bu önemli seçimde kimler ne kadar başarılı olacak çok çalışan halkın taktirini kazananlar ipi göğüsleyecek. Tabi ki son söz milletindir. Fotoğrafı konuşturduğumuzda, bundan sonraki zamanda bu ikili artık vatandaş olarak normal yaşantısına devam edecek veya bir yerlerde kendilerine görev verilirse devam diyecekler. Vekillik sınavı bitti hayırlısı olsun diyelim.

Haber-Yorum: Mustafa Emen.

Editör: İrem Karagöz