Acun Medya Yapım Şirketi'nden Volkan Savaşçı, çekimlerin Göbü, Filyos, Çaycuma ve Zonguldak'ta yapılacak olan 'Survivor Meksika' yarışmasının 10-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirileceğini açıkladı.

Yaklaşık 200 kişilik bir ekiple Zonguldak'a gelecek olan Acun Medya ekibi, 'Survivor Meksika' çekimleri için yerel halktan da bir çalışma ekibi kuracak. Tamamı Meksikalı yarışmacılardan oluşacak ve çekimleri bir hafta sürecek olan 'Survivor Meksika', Meksika televizyonunda yayınlanacak.

Acun Medya, bugüne kadar Dominik Cumhuriyeti, Yunanistan, Çekya, Güney Afrika Cumhuriyeti, Moğolistan, Şili, Bulgaristan, Venezuela, İsviçre, Kuzey Makedonya, Sırbistan, Danimarka, Norveç, İsrail, Gürcistan, Fransa, İsveç, İspanya, Kuzey Makedonya, Sırbistan, İskandinavya, Rusya, Portekiz, Polonya, Pakistan, Macaristan, Litvanya, Letonya, Japonya, İtalya, Finlandiya, Filipinler, Fiji, Estonya, Ekvador, Hırvatistan, Kolombiya, Birleşik Krallık, ABD, Belçika, Hollanda, Avusturya, Avustralya, Arjantin, Azerbaycan, Almanya ve Arap ülkelerinde 'Survivor' yarışmaları çekerek bu ülkelerde yayımlanmıştır.

Zonguldak Haberleri

Çaydamar Mahallesinde yangın! Ekipler sevk edildi Çaydamar Mahallesinde yangın! Ekipler sevk edildi

Kaynak: Özgür Halkın Sesi