Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü, 44 nitelikli işçi alımı için yedeklerin evrak kontrolü sonuçları ve 3. etap yedek adayların çağrılması duyurusunda bulundu.

Bu kadarı da pes! Bu kadarı da pes!

Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, TTK Genel Müdürlüğü’nün duyurusunda şöyle denildi:
“Kurumumuzun yerüstü işyerlerinde 4857 Sayılı İş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere işe alınacak olan toplam 44 nitelikli işçi alımı için Zonguldak 1. Noteri tarafından 02.05.2024 tarihinde yapılan kura çekimi sonucunda ‘Yedek’ olarak belirlenmiş olup kendi listesinden sırası gelen ve önceki duyurumuzla kurumumuza davet edilen adayların ‘Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak  Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’ gereği kurumumuzca yapılan belge kontrolleri sonucunda;
 
3 ayrı sanatta çağrılan 2.Etap Yedek Adayların belge sonuçları için TIKLAYINIZ
 
* Belge inceleme sonucunda belge durumu ‘geçerli’ olarak belirtilen adayların “İlk İşe Giriş Sağlık Raporlarını” almalarını teminen hastaneye sevk edilmek üzere isimleri karşısında belirtilen tarihte Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi (Ek Bina) Heyet Kalemine müracaat etmeleri gerekmektedir.
 
* Belge inceleme sonucunda belge durumu ‘geçersiz’ veya  ‘müracaat etmedi’ olarak belirtilen adayların yerine kendi listesinden sırayla çağrılan;
 
3.EtapYedekler listesi için TIKLAYINIZ
 
Yedek olarak davet edilen adayların, çalışacağı sanat ile ilgili aşağıda istenen belgelerle birlikte 26.06.2024-05.07.2024 tarihleri arasında TTK Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı İşçilik Servisine müracaat etmeleri gerekmektedir.
 
ÖNEMLİ UYARI 

Kuradan çıkmış olmak tek başına işe girmeye hak kazandırmaz. Başvuru şartlarında istenen belgelere sahip olmayan, TTK Beden Gücü Yönergesine göre istenecek olan sağlık muayenesini geçemeyen, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünce yapılacak olan arşiv araştırmasına  göre işe girmeye engel bir durumu olan kişiler işe alınmayacaktır.
Çalışma ve İş Kurumu Zonguldak İl Müdürlüğünce alınan iş başvurularında beyana esas işlem yapılıp evrak kontrolü yapılamadığından, evrak-belge kontrolü kurumumuzca yapılacak olup başvuruda istenen diploma ve belgelere sahip olmayan adayların belgeleri geçersiz sayılacaktır.
 
YEDEK ADAYLARIN YANINDA GETİRECEĞİ BELGELER

1-Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi,
2-Diploma veya “Çıktı” aslı ve fotokopisi,( Ayrıca mesleğe göre istenmiş olan ek evrakların asılları ve fotokopileri)
3- Fotoğraf 4 adet
4-Varsa sigorta sicil numarası ve sigorta giriş tarihi
5- Varsa askerlik terhis belgesi
6-Nüfus kayıt örneği
7-İkametgâh belgesi
 
ÖNEMLİ NOT

Belgelerinden herhangi biri eksik olan adayların hiçbir belgesi kesinlikle alınmayacak olup, belgelerin şeffaf dosya içerisinde getirilmesi gerekmektedir.
İşçi alımı ile ilgili tüm duyurular Kurumumuzun internet sayfasından yapılacak olup kişilere ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.”

Muhabir: Orhan Akyüz