O ZAMAN SUÇLUSU KİM?
AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), 24 Haziran akşamı "Değişim" ana gündemiyle toplandı. Zonguldak’ta “Değişim” yapmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 31 Mart seçimlerinin cezasını neden kesmediği merak konusu oldu. 

Zonguldak'ın ilçesinde satılan en pahalı ev! Fiyatı tartışılıyor! Zonguldak'ın ilçesinde satılan en pahalı ev! Fiyatı tartışılıyor!

Zonguldak Belediye Başkanlığı adaylığında seçimi kaybetmesi belli olmasına rağmen Selim Alan ısrarı hatasının faturası kesilmeyen Mustafa Çağlayan’ın Ak Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı’ya rağmen yeniden il başkanı olması siyasi hesapları tekrar karıştırdı. 

Öte yandan Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığı için görüşülen güçlü adaylar yerine göstermelik olarak Necdet Karaveli ile İsmail Ofluoğlu’nun çağırıldığını belirten il başkanı aday adayları, durumu “Tiyatro” ve “Tavşan aday” olarak yorumlayıp tepki gösterdiler. 

Diğer yandan Mustafa Çağlayan’ı destekleyenlerin il başkanı açıklamasının ardından "La Galibe İllallah” başta olmak üzere zafer paylaşımlarında bulunmasına da tepki gösteren il başkanlığına ismi geçenler, “Bu neyin zaferi ki? Bu sevinç niye? Hizmet edince veya rakip partilere karşı seçim kazanınca sevinmek gerekmez mi” diye setim ettiler. 

Eldeki Zonguldak Belediye Başkanlığını “Hezimet” denilebilecek bir oranla ve Selim Alan ile kaybedileceği anlaşılmasına rağmen desteklenerek kaybedilmesinin ve kazanılabilecek ilçe, beldelerin kaybedilmesinin faturası kime kesilecek?

Muhabir: Emre Sezer