Törene, TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz ve Genel Müdür Yardımcıları Fazlı Uncu ve Ercan Gebeş başta olmak üzere, Kozlu Müessese Müdürü Yusuf Aydın, Müessese Müdür Yardımcısı Kadir Dalkılıç, İşletme Müdürü Osman Soylu ve GMİS (Genel Maden İşçileri Sendikası) yönetimi de katıldı. GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, Genel Mali Sekreter Yalçın Yiğit ve Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir de törende hazır bulundu. Ayrıca, Kozlu Şube Başkanı Dursun Başbakıcı, şube yönetimi, müessese ve işletme yöneticileri, nezaretçiler ve çok sayıda maden işçisi de törende yer aldı.

Ereğli İçin Kritik Hamle! Murat Sesli'den Erdemir'e Karşı Dava! Ereğli İçin Kritik Hamle! Murat Sesli'den Erdemir'e Karşı Dava!

A W285575 02

Kurban Kesildi, Kazasız Üretim Dilekleri Edildi

Yeni yarı mekanize üretim panosunun açılışı vesilesiyle, kazasız çalışmalar ve bereketli bir üretim için kurban kesimi yapıldı. Maden işçileri, duaların ardından maden ocağına inerek yeni vardiyalarına başladı.

Törenin ardından GMİS yönetimi, maden ocağındaki nezaretçilerle bir araya gelerek yeni açılan üretim panosu ve çalışma koşulları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Zonguldak Haberleri

Kaynak: İHA