Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı’nca; 
kurumun müessese müdürlüklerinden Kozlu’da çay ocağı için ihale yapılacak.

“Alkol satışı yasak”

TTK yetkilileri, şöyle konuştu:
“Kurumumuzun müessese müdürlüğü  Kozlu’daki binamızda 2 çay ocağı (müessese müdürlüğü üst kat çay ocağı ve tertip salonu çay ocağı) gündüz vardiyası 8 saat yazıhane altı çay ocağı ve kafeterya 24 saat (3 vardiya) olmak üzere toplam 3 çay ocağı ve kafeterya ile memur tabildotu çalışan personelimizin 
yerinin özelliğine göre özel şartname esaslarında çay, ıhlamur, kahve, meyve, meyve özü, neskafe vs. sıcak içecekler ile muhtelif meşrubat satışı ile kafeteryada yemek dağıtımı işinden ibarettir.
Sadece yazıhane altı çay ocağında açıkça belirtilen sıcak ve soğuk içeceklerinin yanı sıra gıda maddesi tekel ürünleri alkollü içecekler hariç) ve diğer sosyal ihtiyaç maddelerinin satışı da yapılabilecektir.
Müessesedeki belirtilen çay ocakları ihale usulü ile tek firma tarafından işletilecektir.

ÇAYKUR çayı kullanılacak’

Zonguldak'ta trafik tıkandı sürücüler isyan etti! Zonguldak'ta trafik tıkandı sürücüler isyan etti!

Çay yapımında ÇAYKUR çayı kullanılacak, şekerler ise kağıt ambalajlı olacaktır.
Çay, kahve, şeker ile diğer gıda maddeleri, sağlık ve temizlik şartlarına uygun temiz kaplarda muhafaza edilecektir.

‘Para cezası uygulanacak’

Kurum personelince, çay ocağı ve memur tabildotun üretilip satılan mamullerin kalitesi, temizliği ve işletici personelin tavır ve hareketlerinden şikâyetçi olunması ve bunun doğruluğunun tespiti halinde birincide 250.00 TL, ikincide 500.00 TL ve üçüncüde 750.00 TL, satışına izin verilmeyen malzemelerden herhangi birinin satışa sunulması halinde her tespit için 250.00 TL ceza tahakkuk ettirilecektir.

‘Sözleşme tek taraflı fesih edilebilecek’

Her iki halde üçüncü tespit ve ihtardan sonra olumsuzlukların devam ettiğinin anlaşılması durumunda hiçbir ikaz kanuni merasime ihtiyaç olmaksızın idare sözleşmeyi tek taraflı olarak fesih ederek ihale şartnamesinin 34. maddesi ve bu şartnamenin 1-30 maddesi hükümleri uygulanacaktır.”

İhaleye teklif verme tarihi 

Yetkililer, ihaleye katılacakların tekliflerini verebileceği son tarihin 28 Ağustos 2024 Çarşamba günü saat 15.00’e kadar olduğunu bildirdiler.
 

Muhabir: Orhan Akyüz