Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), kazı, hazırlık, tesis, nakliye, inşaat, imalat, montaj, tamir ve bakım işlerine yönelik ihaleye çıktı.

Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı’nca; 
kurumun ihtiyaç duyulan her türlü kazı, hazırlık, tesis, nakliye, inşaat, imalat, montaj, tamir ve bakım işleri için ihale yapılacak.

Şartlar

Zonguldak Cuma namazı saati! Ezan kaçta okunuyor? | Zonguldak namaz vakitleri Zonguldak Cuma namazı saati! Ezan kaçta okunuyor? | Zonguldak namaz vakitleri

TTK yetkilileri, şöyle konuştu:
“Kurumumuz ile bir iş sözleşmesine dayanarak çalışan yüklenici (firma);
yaptıkları çalışmalarda iş yeri şartları ve ortamının sağlıklı ve güvenli olmasını sağlamak, çevreyi korumak, hak ve sorumluluklarını düzenlemek, İş
Sağlığı ve Güvenliği (İSG) hükümlerinin kararlılıkla uygulanmasını sağlamakla yükümlüdür.
TTK’ya ait sahalarda yapılacak her türlü yüklenici (müteahhitlik, taşeronluk,
nakliyecilik, müstecirlik vb.) hizmetlerinin ifası ve icrası sırasında uyulması gerekli ‘koruyucu güvenlik kurallarını kapsar.
Burada belirtilmeyen hususlar için 2495 sayılı kanun ve bu kanunun uygulanmasına ilişkin yönetmelik, TTK Koruyucu Güvenlik talimatları ile TTK kapı / giriş kontrolüne ait talimat ve konu ile ilgili kanun, tüzük, yönetmelik ve genelge hükümlerine uyulacaktır.”

İhaleye teklif verme tarihi 

Yetkililer, ihaleye katılacakların tekliflerini verebileceği son tarihin 7 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 15.00’e kadar olduğunu bildirdiler.
 

Muhabir: Orhan Akyüz