Yatırımcılara sevindirici haber... Altını tutabilene aşk olsun! Yatırımcılara sevindirici haber... Altını tutabilene aşk olsun!

Ankara, İstanbul ve İzmir de Arsa Satışı Listesinde

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 25 ilde toplam 390 arsayı satışa sunacak. Yaklaşık 5 milyon 952 bin 408 metrekare büyüklüğündeki arsaların toplam muhammen bedeli 18 milyar 204 milyon 420 bin 164 lira olarak belirlendi.

Hangi İllerde Arsa Satışı Yapılacak?

Adana, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Batman, Bitlis, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Muğla, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Van'da bulunan arsalar açık artırmaya sunulacak.

Açık Artırma Tarihleri ve Yerleri

Arsa açık artırması 2 ve 3 Ekim tarihlerinde saat 10:30’da gerçekleştirilecek. Oturumlar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. Ayrıca, teklif vermek isteyenler için internet üzerinden "www.emlakmuzayede.com.tr" adresi de kullanılabilecek.

Peşinat ve Vade Koşulları

Alıcılar, konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ve akaryakıt istasyonu alanları için arsaları yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle satın alabilecek. Tekirdağ Çorlu Kemalettin Mahallesi'ndeki 38 parsel ise tek lot olarak %15 peşinat ve 60 ay vade (6 ayda bir ödeme) ile satışa sunulacak.

Satışa Sunulan Öne Çıkan Arsalar

Arsalar arasında Ankara Etimesgut'ta ticaret ve konut alanları, Eskişehir'de akaryakıt istasyonu alanı, İstanbul'da ise konut ve rekreasyon alanları bulunuyor. Satışa ilişkin detaylı bilgilere "www.toki.gov.tr" ve "www.emlakmuzayede.com.tr" adreslerinden, ayrıca 0212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilir.

Editör: İrem Karagöz