Seçimler bitti ama sıkıntılar bitmedi. Genel seçimlerde her zaman olduğu gibi yine meclise 3 Milletvekili gönderen AK Parti Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu’nu meclise yolladı. Zonguldak seçmenleri 3 geleneğini bozmadı. CHP’den ise Deniz Yavuzyılmaz ile Eylem Ertuğrul meclise giden isimler oldular.

Yerel seçimlerin CHP üstünlüğü ile sona ermesiyle birlikte iktidar enflasyon belasını ülkenin başından atmak için harekete geçerek tasarruf tedbirleri altında kemer sıkma politikasına gitti. Dolayısıyla da yatırımlar anlamında ciddi bir kısıtlama uygulaması da başlamış oldu.

TTK’dan ocak arabaları için ihale! TTK’dan ocak arabaları için ihale!

Hal böyle olunca da kendilerinden çok şey beklenen AK Parti’li Milletvekillerinin de hizmet anlamında eli kolu bağlandı. Özellikle Muammer Avcı’dan beklentisi fazla olan Zonguldak halkı beklenen hizmetlerin gelmeyeceğinden endişe duyuyor. Bu arada da AK parti Milletvekillerinin Zonguldak Kömürspor’un küme düşürülmesi ile ilgili olarak yapılan haksızlıklar karşısında sessiz kalması da eleştiri oklarını üzerlerine çekmiş durumda.

Bu şehrin takımı olan Zonguldak Kömürspor’un hakkını arayan CHP’li Vekiller Deniz Yavuzyılmaz ve Eylem Ertuğrul’un yaptıkları girişimleri neden AK Parti Vekillerin yapmadığı soruluyor. Elini taşın altına koyması istenen özellikle Muammer Avcı’nın bu konuda yapacağı girişimlerin büyük ses getireceği ifade ediliyor ama sessiz kalmalarına da anlam verilemiyor. Bizden hatırlatması diyerek topu AK Parti’li Vekillere atalım. Birlikten kuvvet doğar öyle değil mi? Haber-Yorum: Mustafa Emen

Editör: İrem Karagöz