Emeğin başkenti kömür kent olarak bilinen Zonguldak’ın kent merkezindeki Mithatpaşa Mahallesi İsmet Paşa Sokak’ta bulunan  Yeni Cami’nin Dernek Başkanı Sunay Çakmak, gazeteci Orhan Akyüz’e yaptığı açıklamada, yaklaşık bir ay önce ağırlıklı olarak iş insanlarından oluşan yeni dernek yönetiminin Yalçın Kiren başkanlığında kollarını sıvayarak caminin sorunlarına el attıklarını söyledi.

Whatsapp Image 2024 07 17 At 10.55.46

MHP’de istifa depremi sürüyor! Alaplı ilçe başkanı istifa etti MHP’de istifa depremi sürüyor! Alaplı ilçe başkanı istifa etti

MAKBUZ BASTIRACAĞIZ”

Yönetim kurullarının aldıkları karar doğrultusunda kendi imkanlarının yanı sıra hayırsever vatandaşlardan da destek istemek amacıyla tahsilat makbuzu bastırtacaklarını anlatan Çakmak, şöyle dedi:
“Derneğimiz yönetimi olarak derneğimiz adına tahsilat makbuzlarını bu hafta içinde hazırlatmayı kararlaştırdık. Camimizin ihtiyaçlarını gidermemiz yönündeki faaliyetlerimize katkıda bulunmak için hayırsever vatandaşlarımız makbuz karşılığı yardımda bulunabilecekler. Derneğimizin camimizin yan tarafında bulunan WC’den aldığı aylık kira karşılığı bir geliri yok. Camimizin gözle görülür eksikliklerini el birliğiyle noksansız gidereceğiz. 
Bu arada yeni dernek yönetimi olarak ziyaretlere başladık. 
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’den de randevu talep etmek için girişimlerde bulunduk.”

YÖNETİM KURULU

Yeni Cami Derneği Yönetim Kurulu, şöyle:
Yalçın Kiren (başkan), Sunay Çakmak (başkan yardımcısı), Ersin Yıldız (sekreter), üyeler Muhittin Açıkgöz, Dursun Hamarat, Necmi Akgül ve Muhittin Tüysüz.

Zonguldak Haberleri

Muhabir: Orhan Akyüz