Kaza Safranbolu'da Dehşet Saçtı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, Bostanbükü Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazası büyük bir faciaya yol açtı. İşte detaylar:

Kaza Anı ve Olay Yerindeki Durumlar

C.T. (71) yönetimindeki 14 AAY 921 plakalı Wolksvagen marka otomobil, Karabük istikametine seyir halindeyken dramatik bir şekilde kavşağa yaklaşırken önce giriş yapmaya çalışan M.S. (68) idaresindeki 18 BD 239 plakalı kamyonetle çarpıştı. Ardından, kavşağa girmeye çalışan U.E. (51) idaresindeki 78 S 0288 plakalı minibüs ile çarpıştı.

Zonguldak, Bartın, karabük, Kastamonu, Bolu, Düzce dikkat! Sarı kodlu uyarı verildi... Zonguldak, Bartın, karabük, Kastamonu, Bolu, Düzce dikkat! Sarı kodlu uyarı verildi...

Yaralılar ve Acil Müdahale

Kaza sonucunda otomobilde bulunan yolcu S.Ö. ile birlikte sürücüler C.T. ve U.E. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, AFAD ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçta sıkışan yaralılar kurtarıldı ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Safranbolu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralıların Durumu ve Tedavileri

C.T. ve S.Ö.'nün hayati tehlikesi bulunduğu belirtilirken, diğer yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili detaylı bilgi verilmedi.

Kaza İncelemesi ve Soruşturma Başlatıldı

Kaza sonrasında polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Olayın detaylı bir şekilde araştırılması için çalışmalar devam ediyor.

Bu talihsiz kaza, bölgede büyük üzüntü ve endişeye yol açarken, yetkililerin aldığı hızlı müdahale önemli can kayıplarının önüne geçti. Kazanın nedenleriyle ilgili detaylı bir soruşturma ise devam ediyor.

Editör: Ahmet Furkan Sav