Ankara’da gidip keyifli vakit geçirebileceğiniz onlarca mekan var. Spor yapmak isterseniz ya da pilates yapmak isterseniz de tercih edebileceğiniz onlarca yer bulunmakta. Güzel bir yemek yemek mi istiyorsunuz, seçebileceğiniz onlarca restoran bulunmakta. SPA’ya gidip rahatlamak için, diyetisyene gitmek için, ve yapmak isteyeceğiniz daha birçok şey için Ankara’da onlarca, yüzlerce seçenek bulunmakta. Reway Club ise tüm bu seçenekleri bir arada barından eşsiz bir yer.

İster fitness yapmak isteyin, ister güzel bir akşam yemeği yemek, şehrin merkezi Çankaya’nın Yıldızevler mahallesindeki bu özel dünyada hepsini dilediğinizce gerçekleştirebilirsiniz. Böylece Ankara’daki yaşantınızı daha da eşsiz bir hale getirmiş olursunuz. Reway’de keşfetmeniz için sizleri bekleyen fırsatlar Ankara’daki hiçbir yaşam merkezinde bulamayacağınız kalite ve özgünlükte. Gelin bu sıra dışı dünyaya daha yakından bakalım.

Her Şey Tek Merkezde

Ankara büyük ve başkent oluşuyla çok kalabalık bir şehir. Kalabalık olduğu kadar da çok ve farklı fırsatı sizlere sunuyor. Ancak bu imkanların her birine dilediğinizce ve rahatlıkla ulaşmak çoğu zaman pek de kolay olmuyor. Diyelim diyetisyene gitmek ve ardından pilates yapmak istiyorsanız önce diyetisyene, oradan da çıkıp pilates salonuna gitmeniz gerekir. Tabii birbirine yakın yerler seçebilirseniz şanslısınız, yoksa gününüzün bir kısmı da trafikte geçecek demektir.

Ancak Reway Club’ı tercih ederseniz işler değişir. Ne bir yerden bir yere gitmekle uğraşmanız, ne de yeniden şehrin trafiğine dahil olmanız gerekir. Tüm imkanlar tek merkezde ve elinizin altındadır. Bu da günlük  hayatın koşuşturmacası içinde değerli zamanınızı daha verimli ve özenli harcamanız anlamına gelir. Böylelikle, Reway’i tercih ederek daha çok şey yapabilecek fırsatı bulursunuz.

Kendinize ayıracağınız vakit belki de her şeyden kıymetlidir. Huzurunuzu ve rahatlığınızı sağlamak kendinize keyif dolu anlar yaratmak ne yazık ki her zaman mümkün olmaz. Olduğunda da kendinize kısıtlı vakitler ayırabiliyor olursunuz. Reway’de her imkanın tek yerde toplanmış olması ise kendinize daha çok vakit ayırabilmenizi sağlar. Çünkü istediklerinizi yapmak için ayrı bir koşuşturmacaya girmeniz gerekmez.

Peki Reway’in her şeyi bir arada sunması tek artısı mı? Ya da Reway’i diğer yaşam merkezlerinden ayıran tek yönü bu kadar çok imkanı mı barındırması? Tabii ki hayır. Bu büyülü dünyada size sunulan bunca imkan, bir arada bulunmasının yanı sıra en üst düzey kalitede sizlere sunuluyor.

Reway Club ile Gerçek Kaliteyi Deneyimleyin

Reway’in sunduğu kadar çeşitli olmasa da, belki birçok yaşam merkezi size çeşitli imkanlar sunacaktır. Ancak Reway’i tercih ettiğiniz zaman, alacağınız hizmetlerin de bulunacağınız mekanların da kalitesinden en ufak bir şüphe etmenize gerek bile olmaz. Kalite ve lüksü bu dünyanın kapılarından içeri adım attığınız her an hissedersiniz. Hadi bu deneyimlere biraz daha yakından bakalım:

Altın Fed’in Faiz İndirimleriyle Zirvede! Altın Fed’in Faiz İndirimleriyle Zirvede!

Eşsiz ve lüks bir rahatlama imkanı

SPA’ya girip rahatlamak mı istiyorsunuz? Reway Club SPA deneyiminiz şehrin en kaliteli ve lüks deneyimi olacaktır. Kaliteli mimarisi ve kullanılan ahşapların doğallığı içinde içeri girdiğiniz anda kendinizi rahat hissedeceksiniz. Bu özel ortamda kullanacağınız her tekstil ürünü ise Vakko’nun zarif ürünleri olacaktır. Son bir dokunuş olarak da, L’occitane’ın kokuları eşliğinde Reway’de benzersiz bir SPA deneyimi yaşayabilirsiniz.  Eşi benzeri olmayan bir SPA deneyimi için sayfayı ziyaret edin.

Sofistike lezzetlerin tadını çıkarın

SPA’dan çıktınız ve güzel bir yemekle kendinize ayırdığınız bu kaliteli vakti taçlandırmak mı istiyorsunuz? Hiç vakit kaybetmeksizin Reway’de sizi bekleyen gastronomi şöleninin tadını çıkarabilirsiniz. Bu sıra dışı dünya size diğer restoranlardan ne gibi farklı ve kaliteli bir deneyim sunmaktadır peki? Her şeyden önce, isterseniz şefler tarafından sizin tercih ve beğenilerinize özel olarak hazırlanacak menülerle kendinizi şımartabilirsiniz. Ayrıca bu lezzet şölenini isterseniz kendi başınıza, isterseniz dostlarınızla mahremiyetinizi koruyup rahatsız edilmeyeceğiniz şekilde deneyimleyebilirsiniz.

Şıklığın ve gücün buluştuğu spor salonları

Reway’i tercih ederseniz, kaliteli ekipmanlar ve uzmanlar eşliğinde antrenman yapmaktan daha fazlasını kazanırsınız. Her şeyden önce burada estetik ve kuvvet, zarafet ile buluşmaktadır. Fitness yapmak isterseniz burada sizi alanında uzman ve NASM sertifikalı kişisel spor eğitmenleri karşılayacaktır. Eğitmenler, spor esnasında  hedeflerinize ve ne ölçüde gelişmek istediğinize göre sizi takip edecektir. Böylelikle hem beslenmeniz, hem yaşam şekliniz, hem de tüm ölçümleriniz uzman eğitmenler tarafından bir arada değerlendirilecek ve size en uygun planlarla ilerlenecektir.

En iyi diyetisyenler hizmetinizde

Sizin için uygun bir diyetisyene görünmek istiyorsanız, şehirdeki birçok opsiyonu değerlendirmeli ve hatta belki bizzat gidip görmelisiniz. Oysa bir Reway üyesi iseniz birçok kaliteli hizmetin yanı sıra Ankara’daki en iyi diyetisyenler de sizin hizmetinizde olacaktır. Böylece restoranda özenle hazırlanacak eşsiz yemekleri size özel beslenme planları eşliğinde tadabilirsiniz. Ayrıca diyetisyenler ile birbirinden farklı diyet türleri ve ölçümler de her zaman sizi beklemektedir.

Reway Club’ın bir üyesi olmak size sizin kadar eşsiz deneyimler sunmakta. İster rahatlamak, ister keyifli anlar yaşamak, isterseniz de kendinizle ilgili hedeflerinize ulaşmak isteyin. Bu seçkin dünyaya adım attığınız anda her istediğinizi kaliteden ve lüksten ödün vermeksizin yaşayabilirsiniz.

Editör: İrem Karagöz