Düzce’nin Akçakoca ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı plajlarda denize girmek yasaklandı. Kaymakamlık tarafından yapılan açıklama ile 35 kilometrelik sahil şeridinde Kale, MTA ve Çuhallı Plajları hariç denize girmenin tehlikeli olduğu duyuruldu.

Plajlarda Denize Girmek Yasaklandı! Düzce Haberleri̇-1

Yasağın Sebebi Hava Koşulları

Akçakoca Kaymakamlığı, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 27 Haziran 2024 Perşembe günü belirlenen plajlar dışında denize girmenin yasaklandığını bildirdi. Açıklamada, “Olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle ilçemiz Kale Plajı, MTA plajı ve Çuhallı Plajı dışındaki sahillerde denize girmek tehlikeli ve yasaktır. Vatandaşlarımızın belirtilen plajlar haricinde denize girmemelerini önemle rica ederiz” ifadelerine yer verildi.

Meteorolojiden Sarı Kodlu Uyarı! Kuvvetli Yağış ve Fırtına Geliyor Meteorolojiden Sarı Kodlu Uyarı! Kuvvetli Yağış ve Fırtına Geliyor

Güvenli Plajlar

Kaymakamlık tarafından güvenli olarak belirtilen plajlar şunlardır:

  • Kale Plajı
  • MTA Plajı
  • Çuhallı Plajı

Vatandaşlara Uyarı

Akçakoca Kaymakamlığı, vatandaşların belirtilen plajlar dışında denize girmemeleri konusunda uyarıda bulunarak, can güvenliği açısından bu kurala uyulmasının önemini vurguladı.

Düzce Haberleri

Editör: Aybüke Ünal