Güney Afrika’nın eski Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçisi ve eski Western Cape Başbakanı, DBSA Başkanı Ebrahim Rasool ve DTIC Güney Afrika Ticaret, Sanayi ve Rekabet Bakanlığı, Yatırım Departmanı Temsilcisi Lebo Seperepere, Tıskaoğlu’nun fabrikasına ziyaret gerçekleştirdi.

Whatsapp Image 2024 09 12 At 15.14.19

Fabrikada Üretim Birimleri Gezildi

Nejdet Tıskaoğlu, ziyaret sırasında Ebrahim Rasool ve Lebo Seperepere'yi fabrika müdürü Sultan Bal ile birlikte ağırladı. Misafirlere, fabrikanın üretim birimlerini gezdiren Tıskaoğlu, yapılan üretim faaliyetleri ve yenilikler hakkında bilgi verdi.

Whatsapp Image 2024 09 12 At 15.14.19 (1)

Enerji Alanında Yeni Projeler Görüşüldü

Ziyaret sırasında taraflar, enerji sektörüne yönelik yatırım projeleri, ekonomik gelişmelerin sağlanması ve bu yatırımların sosyal etkileri üzerine geniş çaplı bir durum değerlendirmesi yaptı. Görüşmede, iki ülke arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi adına yeni projelerin de ele alındığı ifade edildi.

Whatsapp Image 2024 09 12 At 15.14.20 (1)

Bu nasıl iş? Bu nasıl iş?

Nejdet Tıskaoğlu, bu değerli ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Bizleri ziyaret eden Sayın Ebrahim Rasool ve Sayın Lebo Seperepere’ye teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum," dedi.

Zonguldak Haberleri

Kaynak: HABER MERKEZİ