AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle ziyaret ettiği Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC)’de Zonguldak Belediyesi’ne seslendi.

Gazetecilerin basın bayramını kutlayan Mustafa Çağlayan, Zonguldakspor sorusu üzerine, “Buradan bir çağrıda bulunuyorum. Zonguldakspor’a destek çıkılmalıdır. Zonguldak Belediyesi, İl Başkanları Zonguldakspor’a destek vermelidir. Zonguldakspor siyasete alet edilmemelidir.” dedi.

Zonguldak Kömürspor’un yeni sezon formaları ne zaman satışa çıkacak? Zonguldak Kömürspor’un yeni sezon formaları ne zaman satışa çıkacak?

Mustafa Çağlayan’ın açıklaması şu şekilde;
“Belediye başkanımız Zonguldakspor’a maçlarına gidebilmesi için antrenmanlarına gidebilmesi için kullanabileceği bir araç tahsisi yapmıştı kiralama yöntemiyle. Bunun iptal edildiğini biz de basından duyuyoruz. Tabii bu noktada aslında şuna bakmak lazım. Zonguldak’ta hangi iş olursa olsun gerek Zonguldakspor gerek farklı meselelerde edebiyatını yapanlarla çilesini çekenler farklı kişiler. Edebiyatını yapanlar iş kendi üzerlerine düştüğünde her zaman kaçacak bir yol arıyorlar.  Hatırlarsanız çok geçmedi üzerinden Nazillispor Ankaraspor maçı sonrasında Zonguldak’ta bir kamuoyu oluştu ve bu kamuoyu oluştuktan sonra birde yürüyüş düzenlendi. O yürüyüşe katılan Cumhuriyet Halk Partisi kurmayları, milletvekilleri ve şu andaki belediye başkanı bazı açıklamalarda bulundu. Hatta belediye başkanı demişti ki biz üzerimize düşeni yaparız Zonguldakspor’a kalıcı kaynak oluşturulmalı gibi buna benzer ifadeleri vardı ama görüyoruz ki şimdi araç kiralamasını dahi yapmıyorlar. Ancak işin edebiyatını yapıyorlar, ancak işin şovunu yapıyorlar. Geldiler burada hem taraftarımızın hem hemşerilerimizin duygularına hitap edecek sözler söylediler fakat gerçekte yoklar riyakar davranıyorlar. Ben buradan bu vesileyle bir çağrı da bulunmuş olayım o dönem gelip mikrofonlara konuşan değerli Zonguldak milletvekillerini, Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı, kendi belediye başkanlarıyla konuşup Zonguldakspora o otobüsün tekrar tahsis edilmesini ve farklı desteklerde bulunmasını kendilerinden rica ediyorum buradan çağrı yapıyorum. Tribüne gidiyorsunuz fotoğraf video güzel tribünde oturduk fakat faydanız? Hiçbir faydanız yok. O dönemde de söyledim. Zonguldakspor’u siyasete alet etmeyin. Gelin elinizden geldiği kadar destek olun. Ne kadar destek olabiliyorsanız önce destek olun el birliğiyle destek olalım.”

Muhabir: Emre Sezer Sürücü