Emeğin başkenti kömür kent olarak bilinen Zonguldak’ın eğitim yuvasının lideri Müdür Osman Bozkan, bugün (12 Mayıs 2024) kutlanan Anneler Günü’nde beraberindeki bazı minik öğrencilerle vefa örneği göstererek şehit polisin annesi ile Zonguldak Merkez Huzurevi’ndeki annelerin gününü kutladılar, ellerinden öptüler, takdim ettikleri çiçeklerin ardından sohbet ettiler, fotoğraf çektirdiler, ihtiyaçlarını öğrenmeye çalıştılar.

Whatsapp Image 2024 05 12 At 20.46.25

Şehit polisin annesine ziyaret
Müdür Bozkan, öğrencilerle birlikte ilk ziyaretini 1993 yılında görev yaptığı Diyarbakır’da bölücü terör örgütü mensuplarınca şehit edilen polis memuru şehit Gökhan Avcı'nın annesi Şahsenem Avcı'yı ziyaret ederek, Anneler Günü'nü kutladı. 

“Şehitlerimizin hakkını ödeyemeyiz, bizlere şehitlerimizin emanetisiniz”
Müdür Bozkan, şehit annesiyle sohbeti sırasında, “Sizler evlatlarınızı vatanımız için, milletimizin istiklali ve istikbali için şehit verdiniz. Sizlerin hakkını ödeyemeyiz, şehitlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Sizler bizlere şehitlerimizin emanetisiniz. Bu vatan için, Bayrak için, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizin geride bıraktıkları emanetlerine sahip çıkmak bizim görevimizdir. Öğrencilerimizi de bu şuur ve inançla yetiştirmeye devam edeceğiz” diyerek hayır duasını aldı.

Huzurevindeki annelere ziyaret
Müdür Bozkan, öğrencilerle birlikte ikinci ziyaretini gerçekleştirdiği Zonguldak Merkez Huzurevi’ndeki annelerin Anneler Günü'nü kutladılar, burada da ellerinden öptüler, takdim ettikleri çiçeklerin ardından sohbet ettiler, fotoğraf çektirdiler, ihtiyaçlarını öğrenmeye çalıştılar.

Milletvekili Bozkurt, hükümet konağı ve Emniyet Müdürlüğü binası için tarih verdi! Milletvekili Bozkurt, hükümet konağı ve Emniyet Müdürlüğü binası için tarih verdi!

Whatsapp Image 2024 05 12 At 20.46.25 (2)

“İlk öğretmenlerimiz annelerimizdir”
Müdür Bozkan, ziyarette şöyle konuştu:
“Sevgi, merhamet ve fedakarlıklarla dolu yürekleri olan annelerimizin hayır dualarını almak önemlidir. Hayatımız boyunca en büyük destekçimiz, her yaşta ilk sığındığımız, ilk öğretmenlerimiz annelerimizdir. Annelerimize her fırsatta sevgi ve saygımızı göstermek, vefa örneği göstermek boynumuzun borcudur. Annelerimizin bizler için yaptığı fedakarlıkların bedelini ödemek mümkün değildir.”

HABER: ORHAN AKYÜZ

Editör: Emre Sürücü