Kozlu'daki tüm cami ve Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere, muhtarlık tarafından hazırlanan poğaça ve meyve suyu ikram edildi.

Merkez Muhtarı Muhammet Yarbaşı'ndan Öğrencilere Destek.. (1)

Yarbaşı, yaptığı açıklamada, yaz Kur'an kurslarına katılan çocukların dini eğitimlerini sürdürürken bir yandan da sosyal etkinliklerle desteklenmelerinin önemine dikkat çekti. Bu tür ikramların, hem öğrencilere moral vermek hem de cami ve Kur'an kurslarına devam etmelerini teşvik etmek amacıyla yapıldığını belirtti. Muhtarlığın düzenlediği bu ikram etkinliği, hem öğrenci velileri hem de mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı.

Merkez Muhtarı Muhammet Yarbaşı'ndan Öğrencilere Destek.. (2)

O köprünün çelik konstrüksiyonu yerleştirildi! O köprünün çelik konstrüksiyonu yerleştirildi!

Kozlu Merkez Muhtarı Muhammet Yarbaşı, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini ifade ederek, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine katkı sunmak bizler için büyük bir onur. Çocukları en azından derslere ve Kur'an kurslarına çekmek amacıyla bu tür etkinliklerle onların yanında olmaya devam edeceğiz" dedi. Yarbaşı, öğrencilere yönelik farklı etkinlikler düzenlemeyi planladıklarını da sözlerine ekledi.

Merkez Muhtarı Muhammet Yarbaşı'ndan Öğrencilere Destek.. (3)

Kozlu Haberleri

Muhabir: Aybüke Ünal Öztekneci