2-3 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan festival, sosyal bilimler alanında çalışan akademisyen, araştırmacı, öğrenci ve ilgilileri bir araya getirmeyi amaçlıyor.

KBÜ rektörlük makamında gerçekleşen toplantıda, iki üniversite rektörü, SOSYALFEST kapsamında yapılacak etkinlikler, sunumlar ve paneller hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca, iki üniversite arasında sosyal bilimler alanında iş birliği imkanları da değerlendirildi.

KBÜ rektörü Kırışık ve KÜ rektörü Topal ile bir araya geldi... (2)

KBÜ Rektörü Kırışık, toplantının verimli geçtiğini belirterek, Rektör Topal'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. SOSYALFEST'in sosyal bilimler alanında önemli bir platform olacağını vurgulayan Kırışık, festivalin hazırlık sürecinde ve uygulamasında Kastamonu Üniversitesi ile iş birliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Polisten uyuşturucuya geçit yok! Polisten uyuşturucuya geçit yok!

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Topal ise KBÜ'nün ev sahipliğinde düzenlenecek olan SOSYALFEST'e katılmaktan onur duyacaklarını söyledi. Rektör Kırışık'a gösterdiği misafirperverlik için teşekkür eden Topal, sosyal bilimler alanında iki üniversite arasında güçlü bir iş birliği kurulmasını temenni etti.

Toplantıya, KBÜ rektör yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Elif Çepni, Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kasım Yenigün ve KBÜ Genel Sekreteri Lütfü Köm de katıldı.
 

HABER MERKEZİ

Editör: Aybüke Ünal