Belediye başkanı ceza kesmek için vatandaşlardan rica etti! Belediye başkanı ceza kesmek için vatandaşlardan rica etti!

Bir güzel söz vardır ya, “Ne idim değil ne olacağım” diyeceksin. Devrek ilçesi Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı Satılmış Gebeş sosyal medya hesabından öyle bir güzel paylaşım yapmış ki duyarsız kalamadım ve BRAVO dedim.

Hiç kimse dünyaya geldiği zaman ne olacağını ve nerelere geleceğini veya gelemeyeceğini bilemez. Baba ocağında büyür, okur ve sadece elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır gayret eder ama kader onu nereye sürüklerse o gerçeğin ta kendisidir.

Satılmış Gebeş Başkan’ın paylaştığı bu fotoğrafa bakıldığında öyle gökten zembille inmiş falan değil. “Geldiğimiz yeri asla unutmadık” demekle yerini inkâr etmemiş ve dişimle, tırnağımla buralardayım demek istemiş.

Fotoğrafın altına kara lastik ile tarım yaparken kullanılan o iki çift öküzün temsili resmi koyarak altına kısa ve anlamlı şu cümleleri yazmış.

“GELDİĞİMİZ YERİ ASLA UNUTMADIK.

TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRETLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ.”

Gerçekten tam bir halk adamı olan ve her seçimini açık farkla kazanan Satılmış Gebeş’i Belde halkının niye bu kadar içten sevdiğini ve desteklediğinin net kanıtıdır.

Ne diyelim helal olsun. Her ilin, ilçenin ve beldenin böyle başkanlara ihtiyacı var. Tebrikler Gebeş başkan. Haber-Yorum: Mustafa Emen

Editör: Osman Sav