Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde meydana gelen olayda, bir şahıs komşusuna ait üç köpeği bıçakladı. İki köpek telef olurken, bir köpek ise yaralandı.

Kozlu Belediyesi Zabıta Ekipleri Fırın Denetledi... Kozlu Belediyesi Zabıta Ekipleri Fırın Denetledi...

A W305398 02

Dün akşam saatlerinde İhsangazi'nin Sipahiler Mahallesi'nde hayvancılıkla uğraşan Kadir Işık, köy çevresinde hayvanlarını otlatırken, D.K.'ya ait köpeklerle kavga eden üç köpekle karşılaştı. İddiaya göre, D.K., köpeklerin kendisine saldırmaya çalıştığını savunarak, Işık'ın köpeklerini bıçakladı. Olay sonrası iki köpek telef olurken, yaralı köpek ise bir süre sonra eve döndü. Yaralı köpek, veteriner hekim tarafından tedavi edildi.

Kadir Işık, olayın ardından D.K. hakkında şikayette bulundu. D.K., polis merkezine götürülerek ifadesi alındı, ancak sonrasında serbest bırakıldığı öğrenildi.

A W305398 01

"Köpeğim Karşımda Öldü"
Olayı anlatan Kadir Işık, “Hayvanlarımı otlatmaya giderken, benim köpeklerim komşumun köpekleriyle kavga etmeye başladılar. Daha sonra ağaçların arasına girdiler. Köpeklerin çıkmasını beklerken, üç köpeğin sesinin kesildiğini duydum. Buraya geldiğimde bir köpeğim karşımda ölmüş, diğer köpek de ağaçların arasında ölmüştü. Yaralanan köpeğim ise akşam saatlerinde eve döndü. Köpeklerim komşum tarafından bıçaklandı. Bizim 20 yıl öncesinden husumetimiz vardı. Ben sonuna kadar şikayetçiyim” ifadelerini kullandı.

Kastamonu Haberleri

Kaynak: İHA