Belediye Başkanı Tobias Puspas’ın başkanlık ettiği heyette, eyalet milletvekilleri ve belediye meclisi üyeleri de yer alıyor.

Ziyaret Programı
Heyet, 12 Ekim Cumartesi günü Zonguldak Havalimanı’na iniş yaparak burada karşılanacak. Ardından Çaycuma’ya geçecek olan Alman heyeti, burada kaldıkları süre boyunca Çaycuma, Filyos, Safranbolu ve Amasra’yı gezerek yerel yöneticilerle bir araya gelecek. Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, Filyos Belediye Başkanı Erol Acar ve Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır ile görüşmeler gerçekleştirecekler.

Suat Kılıç Zonguldak’a geliyor! Suat Kılıç Zonguldak’a geliyor!

Kardeş Kent Protokolü'nün Dördüncü Yılı
Ziyaretin önemli bir parçası olarak, Çaycuma-Lennestadt Kardeş Kent Protokolü’nün 4. yıl kutlama etkinliği gerçekleştirilecek. 14 Ekim Pazartesi günü Çaycuma Belediyesi Perşembe Salonu’nda düzenlenecek etkinlikte müzik dinletisi ve sinevizyon gösterimi yapılacak. Ayrıca, Lennestadt’ın önceki dönem Belediye Başkanı Stefan Hundt ile canlı bağlantı kurulacak.

Fahri Hemşehrilik Beratı Takdimi
Etkinlikte, Çaycuma Belediye Meclisi tarafından ekim ayı toplantısında fahri hemşehri ilan edilen Lennestadt Belediye Meclisi Yeşil Parti Grup Başkanı Christa Orth-Sauer ile Kardeş Kent Komisyonu Üyesi Ayşenur Neumann’a beratları verilecek. Alman heyeti, 15 Ekim Salı günü Zonguldak Havalimanı’ndan memleketlerine dönecek.

Çaycuma Haberleri

Kaynak: Haber Merkezi