Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Obal Alüminyum firması, çeşitli mesleklerde toplam 21 kişilik personel alımı gerçekleştirecek.

Obal Alüminyum, Kdz. Ereğli Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni işçi alımı yapacak. İş ilanına başvuracak adaylar için belirlenen şartlar ve detaylar şu şekilde:

Bu nasıl iş? Bu nasıl iş?
  • Beden İşçisi: 15 kişi alınacak, en az ilkokul mezunu olmaları gerekiyor. Başvurular 18-50 yaş arasındaki adaylar için açık.
  • Kaldırma, Taşıma ve Raylı Sistemler Vinç Operatörü: 1 kişi alınacak, en az lise mezunu olma şartı aranıyor. 25-45 yaş arasındaki adaylar başvurabilir.
  • Forklift Operatörü: 1 kişi alınacak, en az lise mezunu olmaları gerekiyor. Başvurular 25-45 yaş arasındaki adaylar için açık.
  • Kamyon Şoförü: 4 kişi alınacak, en az ilkokul mezunu olmaları gerekiyor ve en az 1 yıl deneyimli olmaları bekleniyor. Başvurular 25-45 yaş arasındaki adaylar için geçerli.

Başvurular 19 Temmuz 2024 Cuma günü saat 10.00'da Kdz. Ereğli İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nde yapılacak. İş başvuruları için detaylı bilgiye Türkiye İş Kurumu'nun resmi internet sitesinden veya Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nden ulaşabilirsiniz.

Zonguldak Haberleri

Kaynak: Bülten