2024-2025 sezonunda isim değişikliğine gitmeye hazırlanan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ile Kayseri ekibi Talasgücü Belediyespor, TFF 3.Lig 4.Grup açılış maçı haftasında karşı karşıya  gelecek. 

Zonguldak Kömürspor-Ağrı 1970 Spor maçının hakemi belli oldu! Zonguldak Kömürspor-Ağrı 1970 Spor maçının hakemi belli oldu!

Harun Demir Başkanlığında oluşturulan yeni Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte yapılanmaya giden Kırmızı-Lacivertliler, kulüp isminin Zonguldakspor FK olarak değiştirmek için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’ye başvuruda bulunmuştu. 

Diğer yandan tasarruf tedbirleri neticesinde belediyenin desteğini kaybeden ve Kayserili iş ve spor adamlarının desteğini alan Talasgücü Belediyespor’da yeni yönetim, kulüp ismini Erciyes 38 FK olarak değiştirmek için başvuru yapmıştı. 

Aradan uzun bir süre geçmesine rağmen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kulüplerin isim değişikliği başvurusuna cevap vermedi. 

TFF 3.Lig 4.Grup’ta 2024-2025 sezonu açılış maçları 7 Eylül Cumartesi günü başlayacak. Bu kapsamda isim değişikliğine hazırlanan iki kulüp Zonguldak Kömürspor ve Talasgücü Belediyespor karşı karşıya gelecek. 

Muhabir: Emre Sezer Sürücü