Zonguldak trafik kazası Haberleri

Zonguldak trafik kazası haberleri ve güncel Zonguldak trafik kazası gelişmeleri, Zonguldak trafik kazası ile ilgili tüm video, Zonguldak trafik kazası fotoğrafları ve Zonguldak trafik kazası haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABERLERİ - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABER sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak'ta Akşam Saatlerinde Kaza: Zonguldak’ın tünellerde akşam saatlerinde meydana gelen kaza, sürücüler arasında paniğe neden oldu.

ZONGULDAK

Zonguldak Milli Egemenlik Caddesi'nde Korkutan Kaza: Zonguldak’ta Terminal önünde yaşanan kaza, vatandaşları tedirgin etti.

ZONGULDAK

Bartın’dan Erzurum’a gitmekte olan Metro Turizm'e ait yolcu otobüsü, Zonguldak'ın Gökçebey ilçesi yakınlarında odun yüklü bir tırla çarpıştı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Acılık Semtinde Kaza: Ekipler Hemen Olay Yerine Geldi... Yaralı bir vatandaş olduğu öğrenildi...

ZONGULDAK

Zonguldak'ta Trafik Kazası: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı... Zonguldak'ta Milli Egemenlik Caddesi'nde trafik kazası yaşandı.

ZONGULDAK

Zonguldak Ereğli yolu üzerinde bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada, yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda bir araç kontrolden çıktı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Teoman Duralı Tünelleri çıkışında akşam saatlerinde gerçekleşen trafik kazası, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetti.

ZONGULDAK

Zonguldak Merkez Milli Egemenlik Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet ile iki otomobil birbirine girdi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, sürücüsünün kontrolünden çıkan bir otomobil bariyerlere çarparak takla attı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta bugün öğle saatlerinde Valilik önünde meydana gelen olay şehirde endişeye sebep oldu. İşte detaylar...