Kaza, Gökçebey-Yenice yol ayrımında meydana geldi. Çarpışma sonucu Metro Turizm otobüsünün şoförü ve tırın şoförü olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada ayrıca çok sayıda yolcunun yaralandığı bildirildi.

Kaza Detayları

Metro Turizm'e ait yolcu otobüsü, Bartın’dan Erzurum’a doğru sefer halindeyken, Gökçebey ilçesi yakınlarında karşı yönden gelen odun yüklü bir tırla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araçta da büyük hasar meydana geldi. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İlk müdahaleler olay yerinde yapılırken, yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Ereğli İçin Kritik Hamle! Murat Sesli'den Erdemir'e Karşı Dava! Ereğli İçin Kritik Hamle! Murat Sesli'den Erdemir'e Karşı Dava!

İki Şoför Hayatını Kaybetti

Kazanın en acı haberi, hem otobüs hem de tır şoförünün olay yerinde hayatını kaybetmesi oldu. Şoförlerin hayatını kaybetmesi, kazanın ne kadar ciddi olduğunu gözler önüne serdi. Diğer yaralılar ise ambulanslarla hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Yolcuların Durumu

Yolculardan bazılarının durumunun ağır olduğu, ancak hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların durumlarına ilişkin net bir bilgi henüz paylaşılmadı. Kaza sonrasında otobüste bulunan diğer yolcuların sağlık durumlarıyla ilgili detaylı incelemeler devam ediyor.

Editör: Ahmet Furkan Sav