Zonguldak Kozlu Haberleri

Zonguldak Kozlu haberleri ve güncel Zonguldak Kozlu gelişmeleri, Zonguldak Kozlu ile ilgili tüm video, Zonguldak Kozlu fotoğrafları ve Zonguldak Kozlu haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABERLERİ - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABER sitemizde


KOZLU

Zonguldak'ın ilçesinde Belediye Otobüs Fiyatlarının cep yakması sonucu vatandaşlardan büyük şikayet geldi...

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Kilimli ve Kozlu ilçesinde Belediye suya yüzde 150 zam yaptı... Vatandaş bu zam oranına büyük tepki gösterdi...

ZONGULDAK

Kozlu ilçesinde yaşanan çevre kirliliği skandalı, yerel halk arasında büyük tepkilere neden oldu. Yetkililerin acilen bu skandalı düzeltmesi istendi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin roman camiasının sevilen ismi Rıza Demir, İstanbul'da hayata veda etti.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın ilçesinde görülen uçak büyük paniğe neden oldu. Çok alçaktan uçan gösteri uçağı çocuklar başta olmak üzere vatandaşları korkuttu.

ZONGULDAK

Zonguldak geçtiğimiz günlerde büyük bir afete maruz kaldı ve birçok iş yeri ev harap oldu. Maddi ve manevi kayıplar yaşandı.

ZONGULDAK

Galatasaray Lisesi'nin Galatasanat sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Zonguldak'ın Kozlu ilçesindeki 15 Temmuz Ortaokulu'nda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

KOZLU

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan motosiklet minibüse çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.