Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali, otobüs ücretleriyle ilgili açıklama yaptı.

Kozlu'nun en sevimli kedisi kayıp! Görenlerin araması istendi! Kozlu'nun en sevimli kedisi kayıp! Görenlerin araması istendi!

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali  Kozlu ilçesinde otobüs ücretlerinin el yaktığını belirtti.

Karali açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“İlimizde ve ilçemizde ulaşım ücretleri el yakıyor. Bunu dile getirdiğimizde ise artan akaryakıt fiyatları üzerinden savunma yapıyorlar. İyi de bu akaryakıt fiyatları bir tek bölgemizde mi artıyor. Örneğin CHP'li İstanbul büyükşehir belediyesi'nden ulaşım ücretleri 1 ağustos'tan itibaren 4 kilometreye kadar 18 TL 4-7 kilometre arası 19 TL olarak  uygulanacak. Bir örnekte Ankara büyükşehirden verecek olursak şaşmaz'dan dolmuşa binen bir yolcu Ulus meydanında araçta indiğinde 14 kilometre yolculuk yapmış oluyor ve 25 tl ödüyor. Bizde ise kozludan otobüse binen bir hemşerimiz Zonguldak merkeze vardığında sadece 5 kilometre yolculuk yapıyor ve aynı parayı yani 25 tl ödüyor.Çarşı merkezinden Atatürk Devlet Hastanesi'ne giden bir yolcu ise bu 25 TL'yi sadece 2,5 kilometre yolculuk için ödüyor. Rakamlar yakın gözüküyor olsa da kilometre bazında baktığımızda neredeyse iki katı fazla ödüyoruz. Hizmette olmasada Ulaşım ücretlerinde büyük sehirlerle yarışıyoruz.İlgililerin bahaneler değil çözümler üretmesini ve ulaşım ücretlerini gözden geçirmesini ümit ediyoruz”dedi.

Muhabir: Emre Can BAYRAM