Hasat Haberleri

hasat haberleri ve güncel hasat gelişmeleri, hasat ile ilgili tüm video, hasat fotoğrafları ve hasat haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABERLERİ - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABER sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde başlayan fındık hasadı, ilçenin nüfusunu iki katına çıkardı.

GÜNDEM

Türkiye’nin soğan üretiminde ikinci sıradaki Amasya’da bu yıl rekor bir hasat gerçekleşti.

ZONGULDAK

Zonguldak, Düzce, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Sakarya'daki fındık üreticilerin yüzünü güldürecek fındık hasadı yöntemi. File sistemiyle yapılan fındık hasadı, fındık...

KASTAMONU

Kastamonu'nun "beyaz altın" olarak bilinen sarımsağının hasadı başladı. Bu yıl sarımsak mahsulünün bol olması, piyasada fiyatların düşmesini bekleniyor.

DÜZCE

Düzce, fındık üretiminin önemli merkezlerinden biri olarak, bu yıl hasadı erken başlattı.

KARABÜK

Karabük'te "Ata Tohumu Ata Toprağında" projesi çerçevesinde coğrafi işaret başvurusu yapılan Eskipazar lahanasının hasadı yapıldı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde hasat sevinci yaşandı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Çaycuma İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından fındık hasadı etkinliği yapılacak.

SAĞLIK

Aronya meyvesinin hasat zamanı geldi. Halk arasında süper meyve olarak bilinen aronya meyvesi kandaki kolesterol dengeliyor.

KARABÜK

Buğday tarlasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Çıkan yangın sonucu büyük bir ekin alanı yanarak kül oldu.

GÜNDEM

Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, yaklaşan fındık sezonu öncesinde üreticilere erken hasat yapılmaması konusunda uyarılarda bulundu.

KASTAMONU

Kastamonu'da kene vakalarında artış yaşanıyor. Kastamonulu çiftçi sarımsak hasadı için tarlalarına girdi. Hasat için tarlalarına giren vatandaş "kırım kongo kanamalı...