Bölgesel Amatör Lig Haberleri

Bölgesel Amatör Lig haberleri ve güncel Bölgesel Amatör Lig gelişmeleri, Bölgesel Amatör Lig ile ilgili tüm video, Bölgesel Amatör Lig fotoğrafları ve Bölgesel Amatör Lig haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABERLERİ - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABER sitemizde


SPOR

Zonguldak’ın komşusu Bartın’da 2024-2025 Bölgesel Amatör Lig (BAL) sezonu öncesinde kenetlenme yaşanıyor.

SPOR

2024-2025 sezonu öncesinde temsilcimiz Kdz.Ereğli Beldiyespor’un da mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da gruplar ve rakipler belli oldu.

SPOR

2024-2025 sezonu öncesinde kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kdz.Ereğli Belediyespor, Akın Katı’nın desteğiyle birlikte seviye atladı.

SPOR

Kdz.Ereğli Belediyespor'da teknik direktörlük görevi Gökmen Başoğlu'na teslim edildi.

SPOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da mücadele edecek olan temsilcimiz Kdz.Ereğli Belediyespor, kongreye gitmeye karar verdi.

SPOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da mücadele eden temsilcimiz Kdz.Ereğli Belediyespor'da Ali Ünlü dönemi resmen başladı...

SPOR

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL)’a katılım ücreti olan 70 bin TL’yi ödemesi için takımlara verilen süre 9 Ağustos 2024...

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu, Bölgesel Amatör Lig (BAL) gruplarını ve lig statüsünü henüz belirlemese de ligin 12 Eylül'de başlayacağı konuşuluyor.

SPOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6.Grup’ta 24.hafta müsabakaları bugün oynanacak.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Bölgesel Amatör Lig takımlarından Ereğli Belediyespor’da 2. Başkanlar savaşı yaşanıyor.

ZONGULDAK

Ligden çekilme kararı olan Alaplı Belediyespor’da yaşanan gelişmelerle birlikte Bölgesel Amatör Lige devam kararı çıkacağı öğrenildi.

KİLİMLİ

Kilimli Belediyespor'un eski futbolcusu Tarkan Özyılmaz, Bölgesel Amatör Lige çıkma mücadelesi veren eski takımına başarılar diledi.