2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da mücadele edecek olan temsilcimiz Kdz.Ereğli Belediyespor, 5 gün önce kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı.

Ancak, lige katılım tarihi olan son günde Kdz.Ereğlili iş insanı Akın Katı’nın sahip çıkmasıyla birlikte Eflatun-Beyazlı ekip birkaç gün içerisinde adeta seviye atladı.

Zonguldak Kömürspor ile Kırıkkale FK arasındaki kupa maçının tarihi belli oldu! Zonguldak Kömürspor ile Kırıkkale FK arasındaki kupa maçının tarihi belli oldu!

Kdz.Ereğli Belediyespor, Akın Katı’nın Başkanlığında geçtiğimiz sezon Alaplı Belediyespor’u Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6.Grup’ta başarıya taşıyan baş aktörleri renklerine bağladı. Katı, kulübün sportif direktörlüğüne Ali Ünlü’yü getirirken, teknik direktörlük görevini de Gökmen Başoğlu’na teslim etti.

2023-2024 sezonunda Alaplı Belediyespor’da birlikte çalışan Ali Ünlü ve Gökmen Başoğlu ikilisi, Sarı-Lacivertli camiayı Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da ki ilk sezonunda 2.sıraya taşımış ve şampiyonluğu sadece 3 puan farkla kaçırmıştı.

KAPANMA AŞAMASINDAN ZİRVEYE
Eflatun-Beyazlılarda birkaç gün önce sert esen soğuk rüzgarlar, yerini şampiyonluk şarkılarına bıraktı.

Birkaç gün önce kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kdz.Ereğli Belediyespor’da yapılan bu hamlelerin ardından taraftarların beklentisi arttı.

Kdz.Ereğli Belediyesporlu taraftarlar, büyük bir heyecan içerisinde yeni sezonun başlamasını bekliyor.

Muhabir: Emre Sezer Sürücü