Ankara Haberleri

Ankara haberleri ve güncel Ankara gelişmeleri, Ankara ile ilgili tüm video, Ankara fotoğrafları ve Ankara haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABERLERİ - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABER sitemizde


KASTAMONU

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ile Mingeçevir Devlet Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen 5. Uluslararası Seyahat ve Turizm Dinamikleri Kongresi'nde Kastamonu...

KARABÜK

Meteoroloji bazı bölgelere için yerel yağış uyarısında bulundu. Meteorolojiden Karabük, Kastamonu ve Bolu dahil bazı iller için uyarı yaptı.

DÜZCE

TEM Otoyolu'nun Düzce geçişinde, kontrolden çıkan bir çift dorseli tırın devrilmesi sonucu yaşanan kazanın ardından uzun araç kuyrukları oluştu.

ZONGULDAK

Bartın'ın Akmanlar Köyü mevkiinde Zonguldak plakalı bir araç kaza yaptı.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), temizlik görevlisi alımı için art arda duyurular yayımladı.

KARABÜK

Ankara'nın Ayaş ilçesinde meydana gelen paraşüt kazasında, Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yaşayan Ercan Gündoğdu yaşamını yitirdi.

ZONGULDAK

Zonguldak, Düzce, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.

BOLU

Türkiye genelinde, özellikle Ankara, Çankırı, Bolu, Karabük ve Kastamonu gibi illere yönelik acil uyarılar peş peşe verilmeye devam ediyor.

ZONGULDAK

Zonguldak-Ankara karayolu üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kontrolden çıkarak kaza yaptı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın merkeze bağlı Çayköy'de, Zonguldak-Ankara karayolu kenarında bulunan Satılmış Öztürk isimli vatandaşın evinin hemen önünde iki uzun ağaç tamamen kurumuş...

ZONGULDAK

26 Mayıs Pazar günü CHP'nin Ankara'da yapacağı mitinge katılmak isteyen emekliler, taşıma konusunda belirsizlik yaşıyor.

ZONGULDAK

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 28 Nisan Pazar günü oynanan ve iki takıma da 1'er puanın yettiği Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında...