**TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 28 Nisan Pazar günü oynanan ve iki takıma da 1'er puanın yettiği Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında 90 dakika boyunca kaleye tek şut bile atılmaması orta alanda antrenman maçı yapılması Türkiye'de gündem oldu.

**Ankara-Nazilli maçından çıkan bu sonuç üzerine Zonguldak Kömürspor takımı 1 puanla küme düşürüldü. Maçtan hemen sonra her iki takımın da anlaştığını açıklayan CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın TFF’ye yaptığı çağrının ardından olay bambaşka bir konuma taşındı.

**Türkiye’nin gündemine oturan bu anlaşmalı maç ile ilgili olarak TV kanalları, spor yorumcuları ve ulusal basının da üzerine gitmesi üzerine Futbol Federasyonu harekete geçmiş ancak aradan geçen bu kadar zamana rağmen oyalama taktiği yapılarak konunun soğutularak unutturulmaya çalışıldığı bildirildi.

Zonguldak Kozlu Sahil Yolunda Büyük Tehlike: Yaya Güvenliği İçin Tel Örgü Talebi | Zonguldak haber Zonguldak Kozlu Sahil Yolunda Büyük Tehlike: Yaya Güvenliği İçin Tel Örgü Talebi | Zonguldak haber

**Zonguldak Kömürspor camiası ve duyarlı olan tüm spor kamuoyu Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçının sonucunda TFF’nin nasıl bir karar açıklayacağı merak edilirken Zonguldak Kömürspor aleyhine çıkması durumunda da diğer alternatiflerin devreye sokulacağı ve adaletin mutlaka yerine gelmesi için kanunlar çerçevesinde her türlü girişimlere devam edileceği de belirtiliyor.

**Zonguldak Kömürspor takımına karşı entrikalar çevrilerek göz göre 1 puanla küme düşürülmesini hazmedemeyen binlerce taraftarlar da TFF’ye büyük tepki göstererek yürüyüş kararı aldıklarını ve şehit madenci takımının şike olduğu kesin olarak belli olan Ankara-Nazilli maçında hakkını yedirmeyeceklerini ve TFF’nin adaletli karar vermelerini bekliyor.

**Kararlar ve uygulamalarıyla Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek dahil bir çok başkanın tepkisini çeken TFF Başanı Mehmet Büyükekşi'nin seçimde geleceğinin de bu tür şike kokan durumlara karşı göstereceği tavra bağlı olduğu ifade ediliyor. 

Editör: İrem Karagöz