Zonguldak Karaman “Kadı Piknik Alanında” Zonguldak Gençlik Merkezince 300 kişinin  katılımı ile bir orman temizliği gerçekleştirildi.

Whatsapp Image 2024 10 20 At 12.49.46

ZARAR VEREN ATIKLAR TOPLANDI!

İl Orman İşletme Müdürlüğü işbirliği ile Gençlerin ve gönüllülerin öncülüğünde, doğaya zarar veren atıklar toplandı, uygun şekilde ayrıştırılarak geri dönüşüme kazandırılmak üzere hazırlandı.
Gençlerin çevreye duyarlılığını artırmak, sürdürülebilir çevre bilincini güçlendirmek ve ormanların korunmasına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğinde yapılan etkinlikte, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından orman  tanıtım sergisi ve sunumu  yapıldı.

Whatsapp Image 2024 10 20 At 12.49.44

AK Parti Kozlu İlçe Başkanı belli oldu! AK Parti Kozlu İlçe Başkanı belli oldu!

ÖĞRENCİLER, STK VE BELEDİYELERDEN DESTEK!

Etkinliğe  üniversite öğrenci toplulukları, sivil toplum kuruluşları, belediyelerde  destek verdi. Temiz ve sürdürülebilir bir gelecek için gençlerin çevre bilincini güçlendirmenin yanı sıra, sürdürülebilir çevre anlayışını daha geniş kitlelere yaymayı hedefleyen etkinlikte, ormanların korunması, temiz tutulması ve doğaya zarar veren atıkların bertaraf edilmesiyle, hem ekosisteme destek olunacak hem de gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakılması için önemli bir adım atılacak.
Çöp toplama faaliyeti sonrasında ağaçlara kuş yuvası asıldı ve Gençlik Merkezi ve Kızılay tarafından yapılan ikramlarla etkinlik sona erdi.

Editör: Osman Sav