Kdz Ereğli Özel Anadolu Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Dr. Ahmet Bayramoğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı zehir zemberek mesajla İYİ Parti ve CHP'yi hedef aldı. 

İyi Parti kurucu üyelerinden Dr. Ahmet Emre Bayramoğlu sosyal medyada hesabından yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini açıkladı.

IMG_7301

Valilik önünde kaza! Ekipler sevk edildi Valilik önünde kaza! Ekipler sevk edildi

Dr. Bayramoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Artık birşeyler söyleme zamanı ve son siyasi paylaşımım!!Bu mevcut tabloya rağmen girdikleri seçimde bile bile  yenilen ,yenilgiyi bile utanmadan başarı sayan bir oluşumun destekçisi olamam,insanımızı alternatifsiz ve umutsuz bırakan ,durumunun farkında olmasına rağmen küçük olsun benim olsun diyenlerle hiç olamam,seçimdeki aday belirleme sürecide dahil her türlü iddialar karşısında suskun kalan ve aslında kimlere hizmet ettiğide belli olan mutlu azınlıkla beraber asla ve asla  yol yürüyemem bu ve buna benzer keyfi ve mantıkdan  yoksun kararların alınabildiğini gözlemlemem sonucunda üyesi olduğum İyi Partiden istifa ediyorum (Yazdıklarım fazlasıyla yenilmekten yorulmayan ve değişimede karşı  CHP yönetimi içinde geçerli)#kimlerinkimeçalıştığıbelli”dedi.

Editör: Osman Sav