AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, Çaycuma ilçesinin 3. sınıf ilçeden 2. sınıf ilçeye yükselmesiyle ilgili müjdeyi sosyal medya üzerinden paylaştı.

Ekonomik ve Hizmet Yatırımları Geliyor

Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanan bildiri ve İçişleri Bakanlığı'nın tebliği ile Çaycuma ilçesi, üçüncü sınıftan ikinci sınıfa yükselerek 2. sınıf ilçe konumuna getirildi. Bu gelişmenin ardından AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ilçeye ekonomik ve hizmet anlamında önemli yatırımların geleceğini belirtti.

Birol Yiğit'in Açıklaması

Birol Yiğit, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "20 Nisan 2022 yılında sosyal medyadan müjde diye duyurmuş olduğumuz ve kısa süre önce yerel gazetede İçişleri Bakanlığı'nın tebliği ile Çaycuma'mız 3. sınıf ilçeden 2. sınıf ilçe konumuna gelmiştir. Sosyal, kültürel, coğrafi, ekonomik şartlar ile hizmet gereklilikleri dikkate alınarak, nüfusun artması ve devlet yatırımlarının ilçemize ve beldelerimize daha çok gelmesi anlamına gelen bu değişiklik tüm halkımıza hayırlı olsun."

Bu değişikliğin, Çaycuma ilçesi ve beldelerine daha fazla devlet yatırımı ve hizmet getirmesi bekleniyor.

Üniversite Caddesinde yangın! Ekipler sevk edildi Üniversite Caddesinde yangın! Ekipler sevk edildi

Çaycuma Haberleri

Kaynak: HABER MERKEZİ