Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozlu İlçe Başkanı Gökmen Karali, ilçede trafik sorunu yaşandığını dile getirdi.

İŞKUR duyurdu! Zonguldak'ın ilçelerinde 810 işçi alınacak! İŞKUR duyurdu! Zonguldak'ın ilçelerinde 810 işçi alınacak!

Karali açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“İlçemiz şehir merkezinde büyük bir trafik sorunu yaşaniyor. Araçlar kaldırımlari işgal ediyor, yayalar yolda yurumek zorunda kalıyor ve hatalı parklar sebebi ile sıkışan trafik bir türlü ilerlemiyor.
Hatalı parklar sebebi ile daralan yollarda kazalar yaralanmalar ve kavgalar yaşaniyor.
Özellikle uğur mumcu caddesi, belediye binası önü, eski Ereğli yolu başlangıcı ve ziraat bankası önünde yol hemen hemen sürekli tek şerit.
Daha dün hatalı patklarin sebep olduğu maddi hasarlı bir ttafik kazasina şahit olduk. Trafik ekipleri bu hatalı parklar için gerekli cezai işlemleri yaptılar ama yaşanan hadise için artık çok geçti. 
İlçe merkezimizin artan motorlu taşıt sayısıni karşılayacak yeterli alanı olmadığı hepimizin malumu. Acilen alternatif otopark alanları bulunmalı.
Güney mahallesi dere sokakta otopark alanı olarak kullanılan alan eğer imar sorunu yoksa katlı otopark olarak değerlendirilebilir. Veyahut pazar yerimizde alti pazar ustu katlı otopark olacak şekilde değerlendirilebilir. Kozlu Belediyesini zaten seçim vaatleri olan ilçemizin otopark sorununu çozmeye
Kozlu Belediyesi zabıta müdürlüğünü ve ilçe Emniyet müdürlüğünü hemserilerimizi canından bezdiren hatalı parklar için tedbir almaya davet ediyoruz”dedi.
 

Muhabir: Emre Can Bayram