ZONGULDAK

BEUN, Yeni Bir Dönem Başlatıyor! Modül Onaylandı...

BEUN Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Finans ve Bankacılık Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Gizay Daver'in “Erasmus+ Programme (ERASMUS) Jean Monnet Modül” başvurusu kabul edildi.

Abone Ol

Bu modül, 2024-2025 Akademik Yılı’ndan başlayarak üç yıl süreyle BEUN’un bütün öğrencilerinin faydalanabileceği dersleri içerecek.

Derslerin İçeriği ve Dili

"Dijital Çağda ve Ötesinde Finans: Avrupa Entegrasyonu için Multidisiplinerden Disiplinlerarası Diyaloglara" modülü kapsamında verilecek dersler Türkçe olarak okutulacak. Ayrıca, derslerde misafir öğretim üyeleri de yer alacak ve bu derslerde İngilizce çeviri desteği sağlanacak.

Modülün Amacı ve İçeriği

Modül, finans alanının geleceğinin dijital olacağı beklentisiyle tasarlandı ve gelecek dönem eğilimlerine odaklanan dersleri içerecek. Bu kapsamda, geleneksel finans bilgisinin geleceğin perspektifleriyle bütünleştirilerek dünyanın nasıl şekillendirilebileceği konusu da araştırılacak.

Misafir Akademisyenler ve Disiplinlerarası Diyaloglar

Modül kapsamında derslere farklı üniversitelerden akademisyenler misafir olacak ve öğrenciler, multidisipliner yaklaşımlar ve disiplinlerarası diyaloglar yoluyla finansın dijital dönüşümünü inceleme fırsatı bulacaklar.

Eğitimde Yeni Bir Adım

BEUN’un bu yeni modülü, öğrencilerin finans alanında dijital çağa uyum sağlamalarına ve Avrupa entegrasyonu sürecine dair kapsamlı bir bakış açısı kazanmalarına katkı sağlayacak.

Zonguldak Haberleri