Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci'nin halk buluşmaları yoğun katılım ve ilgiyle karşılanıyor. Belediye hizmetlerinin son durumunu aktarıp halkın taleplerini dinleyen Dökmeci, mahalle toplantılarına tüm müdürlükleriyle birlikte katılarak verimli bir süreç yürütüyor.

Taşbaca Mahallesi'nde Verimli Toplantı

Başkan Dökmeci, bugün Taşbaca Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinleriyle yapılan toplantı oldukça verimli geçti. Başkan, vatandaşların taleplerinin olumlu bir şekilde ilerlemesi adına tüm müdürlükleriyle toplantılara katılım sağlıyor.

Halktan Olumlu Geri Bildirimler

Toplantılar, halk tarafından olumlu karşılanıyor. Vatandaşlar, yıllardır belediye başkanlarının Kozlu'da bu şekilde vatandaşın ayağına gelerek dertlerini dinlemediğini belirterek, Altuğ Dökmeci'nin bu yaklaşımını olumlu bulduklarını ifade ettiler.

Yarınki Toplantı Esenköy'de

Başkan Dökmeci'nin yarınki toplantısı ise saat 11.00'de Esenköy'deki İzmarit Kafe'de gerçekleştirilecek. Halkın taleplerini dinlemeye devam eden Başkan Dökmeci, vatandaşlarla birebir iletişim kurarak sorunlara çözüm aramayı sürdürecek.

Akdemir; ‘Başarıları daim olsun’ Akdemir; ‘Başarıları daim olsun’

Whatsapp Image 2024 06 11 At 15.12.41

Kaynak: BÜLTEN