26 Mayıs Pazar günü saat 15:00’da Zonguldak Kömürspor Yönetimi, Zonguldak Kömürspor taraftarları ve siyasi parti temsilcilerinin de katılımlarıyla Madenci Anıtı’ndan, Zonguldak Valiliği’ne kadar tezahüratlar eşliğinde büyük bir yürüyüş düzenlendi.

Yürüyüş esnasında taraftarlar, şutsuz 0-0 tamamlanan ve Zonguldak Kömürspor'u küme düşüren Ankaraspor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasının inceleme sürecinin uzaması gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'ye tepki gösterdi.

Yürüyüşün ardından sırasıyla Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, CHP Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem ve GMİS Genel Sekreteri Tayfun Demir açıklama yaptı.

Öte yandan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak önceki dönem Belediye Başkanı Ömer Selim Alan da yürüyüşe katıldı.

NEDEN ULUSAL BASINDA YER ALMADI?
Ancak, Zonguldak'ta yapılan büyük yürüyüşe hiçbir ulusal kanalda yer verilmedi ve tüm Türkiye'yi çalkalayan şike iddiası bir anda gündemden silinip gitti.

Zonguldak halkı, büyük yürüyüşün neden ulusal basında yer edinemediğini sorgular hale geldi.

Kentte adına tezahüratlar yapılan Sinan Engin'in dahi bu konuyu hiç açmamış olması, "Ulusal kanallar emir mi aldı?" sorusunu sordurdu.

HABER: Emre Sezer

Zonguldakspor FK İletişim Ofisi ne zaman açılacak? Zonguldakspor FK İletişim Ofisi ne zaman açılacak?

Editör: Emre Sürücü