ZONGULDAK

BARFED’den Batı Karadenizlilere Büyük Davet!

Bartın Dernekler Federasyonu Başkanı Sabri Avcı, 1 Eylül Pazar günü Çatalca İnceğiz Şıramandere’de gerçekleşecek piknik etkinliğine tüm vatandaşları davet etti.

Abone Ol

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) Başkanı Sabri Avcı, 1 Eylül Pazar günü Çatalca İnceğiz Şıramandere’de gerçekleşecek piknik etkinliğine tüm vatandaşları davet etti. Etkinlik, hemşehriler arasında birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmeyi amaçlıyor.

“Herkesi Piknik Şölenine Bekliyoruz”

Özbaşı Köyü Derneği ve Batı Karadenizliler Derneği’nin ortak düzenlediği piknik organizasyonuna tüm dostlarını davet eden Sabri Avcı, “Bu güzel etkinlikte Bartınlı, Zonguldaklı, Karabüklü ve Kastamonulu hemşehrilerimizle bir araya gelmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz,” ifadelerini kullandı.

Batı Karadenizliler Bir Arada!

Çatalca İnceğiz Şıramandere’de düzenlenecek piknik, Batı Karadeniz’in çeşitli illerinden gelen vatandaşları buluşturacak. BARFED Başkanı Avcı, “Karaelmaslılar ve Batı Karadenizliler olarak aynı çatı altında buluşup dayanışma ruhumuzu canlandıracağız,” dedi.

Yöresel Sanatçılar Sahne Alacak!

Piknikte, yöresel sanatçılar performanslarıyla müzik şöleni sunacak. Katılımcılar, hemşehrileriyle tanışma ve kaynaşma fırsatı yakalayarak, Batı Karadeniz’in kültürel zenginliğini doyasıya yaşayacaklar.

Bartın Haberleri