Altınağlar Balıkçılığın sahibi Ergin Yalçın ve Atakan Yalçın kardeşler, TFF 3.Lig 4.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’a maddi ve manevi destek oldu. 

Maddi desteğin yanı sıra bu akşam düzenlenen mangal partisinde de Kırmızı-Lacivertli ekibe balık organizasyonunda destekte bulundular. 

Zonguldak Kömürspor ile Kırıkkale FK, 3 günde 2 kez karşılaşacak! Zonguldak Kömürspor ile Kırıkkale FK, 3 günde 2 kez karşılaşacak!

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Ergin ve Atakan Yılmaz kardeşlere teşekkür etti. Öztürk, “Bu tür organizasyonlar önemli. Bunları sık sık yapacağız. Gerek kahvaltı olsun, mangal keyfi olsun. Tabi galibiyet gelince keyifler yerinde oluyor. Bu organizasyonu da bize Ergin ve Atakan kardeşler balık organizasyonunu yaptılar kendilerine teşekkür ediyoruz. Daha önce Ergin kardeşimiz de bize maddi destekte bulundu. Bu anlamda ben kulübüm hem şehrim adına teşekkür ediyorum. İyi şeyler yaparsanız mutlaka bir gün birisi gelip hakkınızı teslim eder diye bir atasözü var. Biz iyi şeyler yapmak istiyoruz. Zonguldak’ı layık olduğu yere getirmek istiyoruz. Sabah ki basın toplantısında da Harun başkanın anlattığı gibi gayet güzel çalışmalar var. Tabi bunların içinde sıkıntılarımız var. Bunları da hallettiğimiz zaman gemimiz rotasına doğru ilerlemeye devam edecektir. Şu anda keyifler iyi, inşallah bundan sonra da keyifler iyi bir şekilde bu tür organizasyonlarda buluşmak üzere.” dedi. 

Whatsapp Image 2024 09 12 At 19.42.38

Whatsapp Image 2024 09 12 At 18.58.04

Muhabir: Emre Sezer Sürücü