Üniversitenin tanıtım ve tercih programı, 25 Temmuz-02 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek YKS tercih döneminde başlayacak. Aday öğrenciler, Çevrim İçi Randevu sistemi aracılığıyla başvuruda bulunarak, belirtilen saatlerde kampüse ulaştırılacak ve geri götürülecek. Kampüs ziyaretleri sırasında akademik personel, üniversitenin fakülteleri, bölümleri ve programları hakkında bilgi vererek aday öğrencilerin sorularını yanıtlayacak.

Haber Için4

Tanıtım Stantları

BEUN Tanıtım ve Tercih Günleri kapsamında, ESAS67 AVM ve Kdz. Ereğli Özdemir AVM'de tanıtım stantları kurulacak. 26-29 Temmuz tarihleri arasında her fakültenin akademik personeli, kendilerine ayrılan gün ve saatlerde stantlarda bulunarak aday öğrencilerin sorularını cevaplayacak.

Haber Için 5

Aday Öğrencilere Sunulacak Hizmetler

Telefonla Danışmanlık Hizmeti: 25 Temmuz-02 Ağustos 2024 tarihleri arasında Çevrim İçi Randevu sistemi üzerinden başvuruda bulunan aday öğrenciler, belirtilen saat diliminde (14:00-18:00) aranarak soruları yanıtlanacak.

Haber1-139

Gazipaşa karıştı! İki siyasi bir birine girdi Gazipaşa karıştı! İki siyasi bir birine girdi

Tercih Danışmanlığı (Yüz yüze): Tahir Karauğuz Konferans Salonu’nda, 25 Temmuz-02 Ağustos 2024 tarihleri arasında tercih danışmanlığı hizmeti almak isteyen adaylarla yüz yüze görüşmeler yapılacak.

Aday öğrenciler, randevu oluşturmak için bu bağlantıyı ziyaret edebilirler.

Haber Için

Zonguldak Haberleri

Kaynak: Bülten