Değerli İMZA Gazetesi okuyucularıma buradan selam, sevgi ve saygılarımı göndererek 3 ayın ardından yeniden birlikte olmanın sevincini yaşıyorum.

Değerli İMZA Gazetesi okuyucularıma buradan selam, sevgi ve saygılarımı göndererek 3 ayın ardından yeniden birlikte olmanın sevincini yaşıyorum.

Her sene olduğu gibi baba toprağım Giresun Görele Çanakçı ilçesine rahmetli babamdan kalan fındık bahçesinde bana düşen hasılatı toplamak için yine gittim. Ancak bu defa farklı bir durum ortaya çıktı çünkü yaklaşık 150 senelik baba evimde büyük bir tahribatlar oluştuğundan mecburen onarım ve tadilat gerekiyordu bu sebeple 1.5 veya 2 ay kalmam gereken köyde ev işleri onarımı uzun sürdüğünden 3.5 ay kalmak zorunda kaldım ve çok şükür evimizi yepyeni haliyle yaparak hallettim ve akabinde de fındık toplama işlerimi de tamamlayarak 25 Eylül günü ayrılarak 26 Eylül günü Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanlığı ve İMZA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve yazarı olarak yeniden sizlerleyim.

Bizler gazeteci olarak yazı yazmadan duramayız kendimizde bir eksiklik hissederiz, topluma karşı sorumluluğumuz vardır. Yine yeniden sizlerleyiz. Uzun bir aradan sonra ne yazmam gerekir diye düşünürken değerli okuyucularımızla durumu izah etmeyi öncelikli vazifemiz olarak ifade etmek istedim.

Bu hatırlatmadan sonra gelir gelmez hazımsız bir kalemin hakkımda yazdığı yazıya cevap vermem şart oldu. Yalan dolu ifadelerini çirkin yüzüne vurmak gereğini hissetim.

HAZIMSIZ “KUL” YİNE KUDURDU!

Kim bu hazımsız?

Bir zamanlar dernekte sayman olarak görev yapan ve 3 sene içinde derneğe bir lira katkısı olmayan oradan oraya savrulan kovulduğu yere tekrar giren ve şahsımın fotoğrafını koyarak KGD’yi ve beni eleştiren Allah’ın nasıl bir kuluysa soyadı ÖZKUL…!

Gelelim şimdi bu şahsın geçmişten gelen hazımsızlığına.

İnanın yazma gereği ve muhatap almayı hiç istemedim ama fotoğraflı şekilde bana köşe yazınca kamuoyunu doğru bilgilendirme adına yazma gereği duydum.

Ey Allah’ın KUL’u sen önce kendine bir bak ve nasıl bir şahsiyet olduğunu kendinde sorgula ve sonra s….. b.. rengine bak. Olgunlaş artık ya. Mustafa Emen 50 senedir bu sahada, sen önce çömezlikten bir sıyrıl. Ne haddine böyle yalan yanlış ifadelerle KGD tabela derneği olmuşmuş…

Sen bu dernekten neden atıldın? Üyesi olduğun ve yönetici olarak görev yaptığın (ama aslında yapamadığın) KGD’de yönetim kurulu kararıyla neden atıldın?

Atıldın çünkü, bu derneğin yönetim kuruluna ve arkadaşlarına bağlı olduğun TV kanalından hakaretler yağdırdın ve yönetim kurulu kararıyla uyarı aldığın halde aynı yüzsüzlüğü yine yaparak dernek üyeliğinden atılarak hiçbir bağın kalmadı öyle değil mi?

Başkan yardımcım Fadime Yılmaz Elma şahsi işleri ve bazı sebepler nedeniyle KGD grubuna istifa yazısı yazmış. Olabilir o bir anne ve 2 evladı ve sorumluluğu var, yoğun bir şekilde çalışıyor.

İstifa yazısını bende geldiğim gün öğrendim ama nedenini yönetim kurulu toplantısında öğreneceğiz. Fadime arkadaşımız bizim için çok değerlidir öyle istifa yazısı yazmakla istifa olmuyor buna yönetim kurulu karar verecektir.

Sende bunu fırsat bilerek Fadime istifa etti diye beni ve KGD’yi topa tuttun. Derneği tabela derneği yaptın. Beni de istifaya çağırdın. Başka bir emrin var mıydı? Hadi oradan hazımsız..!

Şunu aklından çıkarma KGD hiçbir zaman tabela derneği olmamıştır ve olmaz da. Bu derneği kuranlar ve yaşatanlara saygısızlıktır. Osman Sav, Atilla Öksüz, Ayşe Mert ve 5 senedir görev yapmakta olan ve tüm zorluklara karşı derneği yaşatmak için ne gerekiyorsa yapıyorum. Nisan ayında yapılacak olan olağan kongreye kadar da görevimin başındayım.

Hem sana ne oluyor ki? Sen dernekten atıldın ve hiçbir bağın yok. Sana ne KGD’nin yapısından, çok biliyorsan yeni bir dernek kur ve marifetini göster de bizler de görelim.

Daha fazla söze gerek yok. HAZIMSIZ seni…

Rahmetli Erbakan hocanın meşhur sözüyle sana tek sözüm HADİ ORDAN HADİ ORDAN..

Kendi emanet çiftliğinde (varsa tabi) ötmeye devam et…