ZONGULDAK

Zonguldak’tan Bartın yönüne giden araç ortadan ikiye bölündü!

Zonguldak’tan Bartın yönüne seyir halindeki otomobil ile diğer bir otobüs çarpıştı. Çarpışmanın şiddediyle araç ikiye bölündü.

Abone Ol

Bartın’da meydana gelen korkunç kazada iki otomobilin çarpışması sonucu bir araç ortadan ikiye bölündü. Kazada her iki araçta bulunan toplam 6 kişi yaralandı.

Loading...

Edinilen bilgilere göre, Zonguldak’tan Bartın yönüne seyir halinde olan Opel Astra marka otomobil, Bartın yönünden gelerek Toptancılar Sitesi’ne doğru gitmekte olan Tofaş Kartal marka otomobille çarpıştı. Çarpışma, Toptancılar Sitesi kavşağında meydana geldi ve kazanın şiddetiyle Kartal model araç ortadan ikiye ayrıldı. Her iki araçtaki sürücüler de dahil olmak üzere toplam 6 kişi kazada yaralandı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Yaralılar hızla hastaneye kaldırılırken, sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi. Olay yerine gelen yaralı yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri, yakınları sakinleştirerek hastaneye yönlendirdi.

Kaza Anı Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Kazanın yaşandığı yolda, araçlardan fırlayan giysi, yemek ve çeşitli malzemeler adeta savaş alanını andıran bir manzara oluşturdu. Kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, olaya tanık olan bir kişi, kavşağa acilen trafik ışıkları konulması gerektiğini belirtti.

Yol Kontrollü Olarak Açıldı

Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alarak, yolu bir süre kontrollü olarak trafiğe açtı. Kaza yapan araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından trafik normal seyrine döndü.

Zonguldak Haberleri