AK Parti Kilimli İlçe Başkanından şok açıklama! AK Parti Kilimli İlçe Başkanından şok açıklama!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Dedeler Köyü’nde 19 Eylül 2020 tarihinde mezarlıkta ölü bulunan ve intihar ettiği sanılan 32 yaşındaki Burhan Karakuş’un aslında cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. İki çocuk babası Karakuş’un, başına sıkılan iki kurşunla öldürüldüğü tespit edilerek, olaya ilişkin soru işaretleri arttı.

Zonguldak'taki Cinayet Show Tv'deki Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de Aydınlanıyor!Zonguldak Haberleri

Aşk Cinayeti Mi? Eşi Şüpheleri Canlı Yayında Dile Getirdi

Karakuş’un eşi Sevgi Karakuş, Show TV’de Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu “Vazgeçme” programına katılarak yaşananları anlattı. Eşinin, öldürülmeden önce gittiği evde ya da o evde bulunan üç kadın tarafından cinayete azmettirilmiş olabileceğini iddia etti. Eşinin ölüm saati olan gece 00.30’da ne olduğunu sorgulayan Sevgi Karakuş, “Aldatıldım ama kimse çocuklarımın babasını öldüremez” diyerek isyan etti. Eşinin kendisine, “Hakkını helal et, çocuklarıma iyi bak” dediğini belirten Sevgi Karakuş, eşinin işe gitmek üzere evden çıktığını ve geri dönmediğini ifade etti.

Ereğli'deki Cinayetin Sır Perdesi Show TV'de Aralanıyor!

Burhan Karakuş’un ölümüne ilişkin şüpheler, kiracıları ve yakın arkadaşları olan Utku, eşi Feride, baldızı Gamze ve kayınvalidesi üzerinde yoğunlaştı. Olay yerinde canlı yayın bağlantısı yapan Didem Arslan, cinayet zanlıları ile son iletişim kuran kişileri programa alarak olayın sır perdesini aralamaya çalışıyor. Cinayetle ilgili araştırmalar ve soruşturma devam ediyor.

Zonguldak Haberleri

Kaynak: HABER MERKEZİ